čtvrtek 19. března 2020

Ultrazvukový odpuzovač hlodavců

Ultrazvukový odpuzovač hlodavců

Lze využít pro velké . Deramax Profi ultrazvukový. Tato verze je již třetí . Všesměrový ultrazvukový odpuzovač se třemi piezo reproduktory a dosahem 500m2. Vysoce kvalitní a efektivní ultrazvukový odpuzovač hmyzu a hlodavců Dual Speker Pest Repeller v okruhu cca.


Tento ultrazvukový odpuzovač zvířat je určen. Kvalitní pulzní ultrazvukový odpuzovač -plašič hlodavců a kun vyráběný v České republice. JAK ODPUZOVAČ DERAMAX AUTO FUNGUJE ? Odháněč myší, kun OdHFormat 1 . W odpuzovač je pro lidi neslyšitelný, . Ochrání tak elektrické vedení, kabely zapalování, hadice brzdového a chladicího systému, klínové řemeny, . Výkonný ultrazvukový odpuzovač Vás pohodlně zbaví obtížných hlodavců (myši, kuny apod.) Elektronický odpuzovač hlodavců a hmyzu MRDualsonic. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Odpuzovače udrží hlodavce daleko od vašeho auta. Jedna z nejjednodušších a nejrychlejších metod jak se zbavit myší a potkanů je mini ultrazvukový odpuzovač hlodavců od SWISSINNO. Hlodavci a hmyz (včetně komárů) jsou alergičtí na vysoké kmitočty . Profesionální ultrazvukový plašič pro vnitřní použití vás . Vyrábí nepravidelný přerušovaný ultrazvuk, tím vyhání hlodavce z dané . Hlodavci (nebo kuna a lasička) jsou tak neustále stresováni a po krátkém čase chráněný prostor opouští. Rozsah účinnosti odpuzovače - plašiče je dle členitosti. Do vyprodání všech položek.


Vydává přelaďované, nepravidelně dlouhé ultrazvukové vlny s . Popis: piezo reproduktoruvysokofrekvenční . Ultrazvukový velmi výkonný odpuzovač hlodavců a hmyzu. Vysokofrekvenční zvuk je hlodavcům velmi nepříjemný. Pro člověka a domácí . Technické specifikace pro produkt TSS Group Špičkový ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců pro automobily se mohou změnit bez výslovného . Neobsahuje žádné chemikálie.


Přístroj je vhodný pro použití . Tyto tóny jsou pro kuny a . Generované ultrazvukové signály mají automatickou změnu kmitočtu v daném rozsahu, aby si hlodavci (nebo kuna a lasička) na signál nezvykli. Efektivně se zbavíte škůdců z domova. Zařízení děsí hlodavce, hmyz a další škůdce! Specifikace: - provozní režimy: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky