středa 25. března 2020

Ultrazvukový odpuzovač

Ultrazvukový odpuzovač

Deramax Profi ultrazvukový. Ultrazvukové odpuzovače a plašiče škůdců. Využití ultrazvukových plašičů kun a myší je dnes zcela běžnou metodou. Je ultrazvuk pro člověka nebezpečný?


Ultrazvukový odpuzovač

Ačkoli se mnozí lidé domnívají, že ultrazvukové odpuzovače zvířat mohou škodit lidskému zdraví, není to pravda. Profesionální přístroj s 3D prostorovým vyzařováním ultrazvuku. V kvalitní alkalické baterie je v ceně a dodáváme ji automaticky se zbožím.


Nejoblíbenější z našich elektronických odpuzovačů. Tento typ odpuzovače. Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, psů, koček a ptáků. Výkonný ultrazvukový odpuzovač hmyzu, hlodavců a kun s periodickou změnou frekvence. Hlodavci a hmyz (včetně komárů) jsou alergičtí na vysoké kmitočty . Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Ultrazvukový odpuzovač

D ultrazvukový odpuzovač. Jde o zcela ekologickou, bezpečnou, netoxickou a účinnou ochranou vašeho psa nebo kočky. Mikročip vydává ultrazvukové impulzy o frekvenci kHz neslyšitelné pro člověka a zvíře. Impulzy ruší a odpuzují parazity v okruhu metrů od zvířete a tím brání . KEMO ultrazvukový odpuzovač až kHz, M071N.


M071N je univerzální ultrazvukový generátor, vysílá pulzující agresivní ultrazvukové vlny . Zapojením odpuzovače do zástrčky vzniká pro komáry nepříjemné prostředí . Vario Protector Isotronic ultrazvukový odpuzovač škůdců vysílá proměnlivé proměnlivé vysoké tóny, které jsou pro lidské ucho neslyšitelné, nijak neruší ani . Odpuzovač komárů na principu ultrazvuku. Signály s frekvencí jsou neslyšitelné pro člověka, psy a kočky. Trápí Vás cizí psi, kočky, ptáci, lišky, zajíci nebo myši na pozemku? Kombinovaný odhaněč s detekcí pohybu, slyšitelnou nebo ultrazvukovou sirénou a . Je vhodný do míst, kde potřebujete . Elektronický odpuzovač plašič myší a hlodavců. Všesměrový ultrazvukový odpuzovač se třemi piezo reproduktory a dosahem 500m2.


Ultrazvukový odpuzovač

Pokročilá technologie odpuzování ultrazvukem. Užitečný nástroj pro hubení škůdců - myší, potkanů, švábů, komárů, much, apod. Přístroj je vybaven frekvenční modulací, která zabraňuje tomu, aby si kuny na zvuk zvykly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky