úterý 31. března 2020

Ultrazvukový plašič kun

Vysoký výkon a bezpečný provoz. Automatická změna kmitočtu i . Je vhodný do míst, kde . Lze využít pro velké . Plašič kun - Vyhledávání na Heureka.

Ultrazvukový plašič kun , lasiček, potkanů a jiných drobných hlodavců. Deramax profi je nejsilnější přístroj z nabídky Deramaxu. U nás naleznete osvědčené ultrazvukové plašiče, spreje, pasti na kuny a odpuzovače. Nejvýkonnější odpuzovač- plašič z řady Deramax.


Unikátní pulzní ultrazvukový odpuzovač- plašič hlodavců a kun pro automobily vyráběný v České republice. Díky využití kvalitních součástek a materiálů a . Deramax Profi - ultrazvukový plašič kun a hlodavců na 500m². Please try again later.

Cílová skupina škůdců: kuny, hlodavci (včetně plchů), rejsci. Odpudzovač kún a hlodavcov DERAMAX PROFI Špičkový ultrazvukový odpuzovač‐ plašič hlodavců a kun vyráběný v České republice. Vyžeňte kuny, volavky, zajíce, lišky, srny, kočky a psy ze své zahrady bez použití chemie. Můžeme doručit do ‎: ‎27.


Odpuzovač - plašič DERAMAX Auto ultrazvukový plašič kun a. Přístroj DERAMAX Auto. Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M180. PROFI je přístroj, který funguje na bázi fázové ochrané techniky a tím dopomůže k optimální ochraně vašeho automobilu od . Prvním českým výrobcem elektronických plašičů myší, kun , potkanů, krtků. V, je ultrazvukový , tedy pro lidi tichý.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nejlepší řešení na kunu na půdě. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zbavte se kun na Vaší půdě!


Prověřeno našimi zákazníky. Chrání kabely, drátky a apod.

Signál je pro zvířata nepříjemný a . Technické specifikace pro produkt TSS Group Špičkový ultrazvukový odpuzovač- plašič kun a hlodavců pro automobily se mohou změnit bez výslovného . Výkonový ultrazvukový odháněč drobných hlodavců a škůdců. Je dodáván včetně napájecího .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky