pátek 25. října 2019

Zahradnictví jandl

Jsme česká zahradnická firma, která se věnuje pěstování hrnkových květin. Zabýváme se pěstováním hrnkových květin. Provádíme údržbu a realizaci zahrad a veřejné zeleně včetně projektů.


Nabízíme balkónové květiny, záhonové. Ze začátku toho, že zaměstnal invalidu, později jsem však přišla na to, že ho zaměstnal proto, aby nemusel nic odvádět, bylo to totiž na černo. ZAHRADNICTVÍ JANDL s.

Hrnkové, balkonové květiny, trvalky, zeleninová sadba, aromatické byliny. Naše zboží je tuzemského původu, jedná se výhradně o rostliny . Pomůžeme vám ji najít. Growing of cereals and other crops nec. Capital subscribe 200 . Prodej květin, dřevin, zeleninové sadby a zahradnického materiálu.


Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: .

Zobrazte si úplný profil uživatele Markéta Jandlová a. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Sadba plodové, košťálové i listové zeleniny. Návrhy k realizaci zahrad a . Společníci - společník s vkladem, let, Sadská . Pěstování a prodej zeleninové sadby. SÝRY HORSKÝ STATEK ABERTAMY.


KOZLOVY UZENINY BEZ MOUKY. Unlock information on related companies . Věnujeme se pěstování hrnkových květin. Hruška TJ Sokol Velim ZŠ T. TEFANOVO PEKAŘSTVÍ Z ORLICKA.


ZELENINA OD PROCHÁZKŮ ZE SEMIC. Po vybrázdění rostlin z vozíků jsem . Jandl Dobré Pole v hodnotě 80- Kč. Dodatek ke smlouvě č.

Záměr prodeje pozemku p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky