středa 30. října 2019

Listnaté a jehličnaté stromy poznávačka

Stromy - poznávačka - přiřazování. Vědomostní testy online. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Do prvního okénka napiš název stromu, za pomlčku napiš druh stromu.


Poznáš stromy v lese?

Pak stiskni KONTROLA. Neopadávají a tak jsou celý rok zelené. Místo listů mají jehličí a jejich plodem jsou šišky, v nichž jsou uložena . Zadej český název: Nápověda . Lotto jehličnaté a listnaté stromy.


BiologyReggio EmiliaEnglish VocabularyMontessoriAutumnTreesPlants Woodland Forest. Dřeviny - keře - listnaté.

Zdroje použité v materiálu: virtualnistajkoni. Ono je to složitější, stromy si často klidně dělají, co chtějí, např. Jehličnaté dřeviny jsou vývojově mnohem starší než listnaté stromy. Na pomoc měli kromě větviček ještě názorné pomůcky, které poskytl přírodopisný . Hudební nástroje poznávačka -. Prohlédněte si alba na téma – listnaté stromy.


Kartičky se stromy v ČR. Podzim – listnaté a jehličnaté stromy – poznávačka , kde je v Toušeni najdeme? Děti v pátek dostaly informace k založení čtenářského deníčku, . Prezentace EKOSYSTÉM LES 4. POZNÁVAČKA Živočichové. JEHLIČNATÉ STROMY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno. Pracovní list týkajících se.


Aj - moje skupina - : . Například jsme poznávali zvířata, jehličnaté i listnaté stromy apod.

Nejzajímavější pro nás byla poznávačka nalezených hub. Naše nejdůležitější jehličnaté stromy Milošova lesní školka. Puzzle – jehličnaté stromy - ppt stáhnout Chémia, Hodnotenie, Slovná Zásoba, Produktivita,. Houby - popis těla houby, rozdělení, poznávačka.


Ročníky: ZŠ ZŠ ZŠ. Rozdělení stromů na listnaté a jehličnaté. Listnaté a smíšené lesy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky