pátek 25. října 2019

Masérská lehátka skládací

Jeho největší předností je praktičnost . Profibed je značka, která se zabývá výrobou těch nejkvalitnějších výrobků masážních salónů a zdravotnických zařízení. Nabízíme fixní lehátka i skládací lehátka. Značkové dvoudílné dřevěné skládací masážní lehátko TANDEM Basic-je. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů masážní lehátko. Masážní lehátko MEDHELP.


Medicalem je Váš dodavatel zdravotnického a masérského vybavení. Pokud nemáte 3-zónové masérské lehátko , pořiďte si klín, který nahradí třetí polohovatelnou část. Pevný či skládací masážní stůl? Dřevěný nábytek vyrobíme na zakázku dle přání.


Další Cvičební pomůcky značky Sedco nakupujte výhodně na . Skládací a pevná masážní lehátka a příslušenství. Profesionální masážní lehátko s nastavitelným nožním dílcem. Sháníte masážní lehátka nebo skládací masážní stoly? Výroba zdravotnických lehátek-vyšetřovací lehátka , rehabilitační lehátka , masážní lehátka , transportní lehátka a masážní stoly. Medimas masážní lehátko PROSPORT - béžové s dřevěnou konstrukcí.


Dostupnost: do týdnů. V základní ceně lehátka naleznete přepravní obal, nastavitelný podhlavník ve tvaru U, opěrku na. Potah plochy lehátka je z kvalitní koženky a díky tomu ho lze snadno udržovat v dokonalé čistotě. Také je lehátko dostupné ve více barevných provedeních.


Dále máte na výběr si pořídit lehátko skládací - je velmi praktické, můžete ho . Nabídka masážních lehátek z německé produkce je široká a přizpůsobitelná všem nárokům, které na své masážní lehátko kladete. Rozsáhlá škála barevného. Je vhodné pro masáže celého těla. Předností masírovacího lehátka je jeho . Masérský stůl, který je vyroben s důrazem na kvalitu a maximální komfort pro terapeuta a zákazníka. Lehátko je skládací , ale s výbornou stabilitou.


Pro maséra je důležitá jeho polohovatelnost, výška se dá ručně nastavit pomocí šroubů a předvrtaných poloh na . Každá profesionální masérská praxe potřebuje spolehlivé a odolné vybavení, o které se. Jak zvolit skládací přenosná masážní lehátka. Pokud masér nemá k dispozici masážní lehátko , svou . Ilos Prof : Masérská lehátka skládací - Parafínový program Depilační program Kosmetické pomůcky Kadeřnické salony Kosmetická lehátka, křesla,židle . Začínáte jako terapeut či masér nebo potřebujete lehátko jen občas? Máme pro Vás jasný prodejní bestseller z řad skládacích lehátek.


Skvělá cena, vynikající . Je výškově stavitelný na každém konci zvlášť v . Připraveno k odeslání Dodání: 2-prac. Je možné ho využít jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky