pondělí 21. října 2019

Loupac na cesnek

Produktová linie: PRESTO. Zařazení: zpracování ovoce a zeleniny. Loupač na česnek - Küchenprofi. V katalogu nemáme podrobnější informace o loupac na cesnek. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


OEM LOUPAČ NA ČESNEK PRESTO. Vynikající pro snadné loupání česneku. Stroužek česneku zbavený tvrdého konce vložte do loupače a krátkým poválením. Rovnou čepelí seřízněte oba konce kiwi (cca mm), . Vyrobeno z prvotřídního silikonu, vhodné do myčky. Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup, věrnostních bodů . Porovnání cen tescoma loupac na cesnek presto modra, srovnání cen tescoma loupac na cesnek presto modra na portálu HLEDEJCENY.


Krátkým poválením zbavíte česnek slupky. Silikonový loupač na česnek. Tescoma loupač na česnek PRESTO. Momentálně nedostupné. Vám ušetří polovinu času.


Prstový rychlo loupač na česnek a zeleninu. Navíc velice jednoduché a snadno omyvatelné. Vybavte svou kuchyň . Set dvou pomocníků do kuchyně: loupač na česnek a dóza pro uchování česneku.


Ja pouzivam po domacku udelany loupac. Dobrý den, můžete mě napsat na jákem principu to funguje a jak to vyrobit? Unikátní silikonový loupač na česnek , se kterým očistíte jednotlivé stroužky česneku během pár chvil. Navíc dodáváme s praktickou dózou ve tvaru česneku. Naprosto jednoduše vložíte stroužky dovniř, promnete v . Přidat na seznam přání.


V této kategorii najdete různé lisy na česnek. Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Vložit příspěvek do diskuse. Souhlasím se zpracováním osobních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky