úterý 29. října 2019

Marináda na kuřecí maso s medem

Marináda na kuřecí maso s medem

Lipový květ bylinný sirup - Farmářský ve skle. Hustý sirup podle tradičních starých receptur našich předků, bez přidaných konzervantů, aromat a jiných nezdravých látek. Recept na sirup z lipového květu je velmi jednoduchý . A proč bychom měli zpracovávat lipový květ ? Odpověď je přeci samozřejmá. Jedná se o tradiční a stovkami či spíše tisícovkami let zkušeností ověřené domácí. Květy povařte s citronem, pak přeceďte a vařte s cukrem do zhoustnutí.


Nebo co takhle maliny s lipovým sirupem ? Na to svařte lipový květ s vodou . Z našich očekávaných a dlouze připravovaných novinek uvádíme na trh jako první v . Příprava domácího lipového sirupu se nijak neliší od výroby jiných bylinných sirupů. Každým rokem si tvořím zásobu lipového květu , kterou využívám hlavně v období nachlazení a chřipek. Od známého čaje, po již méně známý sirup či olej. Složení: cukr, bylinný extrakt 4 (voda, sušené květy lípy (), regulátor kyselosti: kyselina citronová).


Uchovávání: Skladujte v temnu při. LIPOVÝ SIRUP Květy lípy, kg cukru, šťáva ze citronů, kyselina citronová 50g Květy lípy natrháme za plného květu a naplníme volně 4-litrovou sklenici nebo . Je bohatý na silice, flavonoidy, glykosidy, třísloviny a vitaminy A, B, C, k udržení normální funkce imunitního systému 3g. Na lipový sirup budeme potřebovat: cca hrstí lipových květů (čerstvých nebo sušených), litr vody, kg cukru, šťávu ze citronů nebo sáček . Najlepší lipový sirup , osvedčený recept. Výrobky z lipy treba konzumovať pri zápaloch dýchacích ciest, . Každoročně v době odkvětu černého bezu sbírám tradičně lipový květ.


Marináda na kuřecí maso s medem

Ten pak suším a používám v zimě většinou právě společně s květy . Při chřipce a nachlazení. Bez konzervačních látek. Lípa srdčitá - Tilia Cordata: je bohatý na silice, flavonoidy, sliz, . Z lipových květů a listů je úžasná domácí medicína nejen ve formě čaje, ale také třeba léčivý sirup , me víno nebo bonbony proti kašli. Sirup z lipového květu. Bylinný extrakt tohoto sirupu tvoří minimálně což je opravdu mnoho.


Také poměr ředění 1:je velmi potěšující, neboť z toho plyne . Med z lipového květu. Likér z lipových květů. LÍPA přidávám několik receptíků z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky