pondělí 21. října 2019

Řeřicha zahradní pěstování

Stání pro dvě auta 2. Vítáme Vás na stránkách firmy IQ Konstrukt s. Společnost byla založena ve druhé polovině roku . AVACOM CarPRO nabíječka do auta s Power Delivery Nabíječka do auta s rychlonabíjením Power Delivery a výstupem USB-C, Quick Charge USB A. Hliníkový přístřešek na auta série PJR yjoint. Snažíte se vymyslet, jak zastřešit stání pro dva automobily?

Použijte k tomu hliníkový . AltányOstatníZahradní domkyPřístřešky pro autoPergoly. Nabízíme vám elegantní řešení pro garážové stání u domu, a to i formou garážového stání pro dvě auta (přístřešek na auta ). Garážové stání pro auta s přístavkem. Jedná se o pevnou konstrukci . Rozměry stání pro dvě auta : 7x m. Materiál dvojgaráže: smrk.


Záruka na dřevěnou garáž: měsíců.

Termín dodání stání pro dvě auta : 3-týd. Projekt na stání pro dvě auta jsem objednal na GServisu. Nechtěl jsem platit příliš velkou cenu za projekt.


Na parcelu nám stání osadil kamarád. Můžeme vám sestavit moderní přístřešek, který využijí i dva automobily. Varianty garážového stání.


V nabídce společnosti ALcentrum naleznete . Dřevěné stání na auto, masivní garážové stání , francouzský přístřešek na auta , dřevěná pergola na auto. Délku, šířku, a průjezdnou . K výrobě garážových stání používáme pouze masivní smrkové profily, které zaručují. Další altány a garážová stání v naší nabídce. Přístřešek pro auta Baltrum střešní krytina z PVC, KDI, zelená.


Standardní délka přístřešku pro jedno auto je metrů, šířka metry a výška ,metrů. Kryté stání se stanovou střechou pro automobily. Do těchto přístřešků na auto se Vám vejdou i větší osobní vozy a dodávky. Máte někdo stání pro dvě auta , které jste si budovali svépomocí?


Kolik takové stání cca vyšlo?

Máme pro vás efektivní, levné a moderní řešení – garážové stání pro dvě auta tradičního německého výrobce Siebau.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky