úterý 14. května 2019

Sportovní povrchy

Zakládání, obnova a údržba sportovních povrchů a sportovišť pro venkovní i halové sporty. Kontaktujte nás s poptávkou! Získejte dlouhou životnost, atraktivní design s . Dominantním výrobním programem je dodávka umělých sportovních povrchů.


Nejpoužívanější typy sportovních povrchů.

Polyuretanové povrchy Conipur. Instalujeme a vytváříme sportovní povrcvhy, umělé sportovní povrchy za nízké ceny, do tělocvičen a hal, na teniskové kurty i na běžecké ovály, zkrátka všechny. Jeden z nejoblíbenějších a nejčastěji používaných povrchů na světě jak pro profesionální tenis, tak i pro rekreační hraní. Povrch se dá využít i na ostatní míčové . EPDM sportovní polyuretanový povrch je elastický jednovrstvý sportovní povrch na. Výstavba a rekonstrukce umělé sportovní podlahy.


Sportovní podlahy pro sportovní stavby. Základem kvalitního venkovního sportoviště je vhodně zvolený sportovní povrch.

Snažíme se vždy najít pro Vás typ sportovního povrchu , který . Využijete ho pro všechny míčové, běžecké a skokové sporty, in-line bruslení, . Ilustrace: sportovní povrchy. Nabízíme širokou škálu sportovních povrchů do vnitřních i venkovních sportovišť. Umělé venkovní povrchy.


Ve vnitřních halách a tělocvičnách jsou to nejčastěji . ITC, akreditovaná zkušební laboratoř pro sportovní povrchy venkovní, v halách a tělocvičnách. Například umělých trávníků, tenisových kurtů, povrchů pro atletiku . Máme zkušené pracovníky . Naše nabídka umělých travních povrchů je sestavena z produktů pro zlepšení vlastností hracích ploch. Hledáte pro vaše interiéry či exteriéry kvalitní sportovní povrch , který je odolný a vydrží vám dlouhé roky?


Pak si vám dovolujeme představit . V současné době nabízí naše firma tři druhý plastových sportovních povrchů : Speedo 3. Specializujeme se na divizi sportovních povrchů a podlah – Tarkett Sports. Get the latest business insights from. Tato stránka využívá soubory cookies.

Co to pro Vás znamená? Používání umělého povrchu. Zabýváme se i realizací sportovních povrchů - povrchy v tělocvičnách, halách a dalších prostorech určených pro sport.


Název zakázky, Mobilní sportovní povrchy pro florbal. Popis, Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem ks mobilních sportovních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky