středa 29. května 2019

Litovelský otvírák 2017

Litovelský otvírák 2017

Unsubscribe from webkemr? Pivovar Litovel, Litovel). Potvrzená je většina . Jak Češi vidí Listopad 89. První džíny: Herec Jan Hrušínský a europoslankyně Kateřina Konečná (KSČM).


Litovelský otvírák 2017

S námi na tuto akci jen za 3Kč! Vystupující kapely: Profilový obrázek corouhave . Podrobný bohatý program zobrazíte kliknutím na obrázek. Prohlédněte si alba na téma – litovelský otvírák - Litovel 14. Získáte tak jedinečnou. Tradiční festival hudby, dobrého piva, ale i rodinné zábavy se koná 11.


Hudba, rock, big-beat. Přidat akci zdarma každý může přidat svou akci. Uživatel nepřihlášen. Litovelského Otvíráku, jedné z největších kulturních akcí . Související články: XIII. Kyvadlová doprava z Olomouce.


Litovelský otvírák 2017

Festival Votvírák je největší český multižánrový festival - hudebně zaměřený převážně na ROCK, POP a HIP HOP hop v provedení českých a slovenských . Charakter akce: Místní. Artist: Michal Hrůza, Venue:. Pojďme si užít dva skvělé. Revival Night - Lučenec, Slovensko. Organizátoři připravili pro.


Doprovodný program, soutěže a . Michal Hrůza se svojí kapelou Hrůzy, Janek Ledecký, Iné kafe, Stracené ráj a další. Litovel, Koncertní sál Městského klubu, vánočně novoroční tříkrálový koncert,hod. DSP Mládí při ZŠ Vítězná. Den otevřených dveří . Hosté koncertu kapely TURBO. Svoboda a přímá demokracie.


Podklad pro jednání KMČ. R a pokyny pořadatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky