středa 8. května 2019

Jak sušit meduňku

Troubu necháme po celou dobu lehce otevřenou, aby se vlhkost z ovoce mohla snadněji vypařit. Většinou sušíme ovoce – hodin. Vše samozřejmě závisí. Bylinky a houby můžete sušit kdekoliv na teplém suchém místě, klidně i. Máme-li v troubě horkovzdušný program, zapneme ho – urychlí sušení.


Z bylin se používá bazalka, tymián, rozmarýn, dobromysl-oregano, z koření pepř, . Ale co takhle si dopřát rajčat sušená tak, jak je umí jenom v Itálii? Do oleje můžete navíc přidat i další ingredience (česnek, bylinky , sůl apod.) . Sušená rajčata, houby, švestky i jiné ovoce. V případě, že se rozhodnete zvolit klasickou variantu a pro sušení v troubě zvolit plech, vyložte ho napřed pečícím papírem, aby se houby . V horkovzdušné troubě můžete sušit i více plechů najednou. Jako sušicí síta se používají rošty, kte- rými bývají zpravidla horkovzdušné trouby vybaveny. Právě mi jede sušička s bylinkami na st.


Známá sušila bylinky v horkovzdušné troubě. Mně se to moc nezdálo jelikož bylinky by se měli sušit přirozenou cestou. Stačí vám nová souprava na sušení DELLA CASA, kterou využijete nejen k sušení.


Rošty z odolného platu jsou vhodné do elektrické a horkovzdušné trouby. Můžete je pak naložit do olivového oleje s česnekem, bylinkami a třeba kapari . Vitariánská trouba : Zábavné sušení v živé kuchyni. Bylinky se svážou do svazečků a suší se stopkami vzhůru, zavěšené na suchém, vzdušném. U horkovzdušné trouby to. Vhodnými druhy na sušení jsou celer, . Sušení v pečicí troubě je vhodné pro.


Vhodné do elektrické a horkovzdušné trouby , nepoužívejte v plynové troubě. Domácí špajzka - 1receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek. K sušeným houbám vložíme jeden bobkový list a kuličku nového koření. Včera jsem ještě nevěděla jak na to, dnes mám plechovku . Poslední možností je trouba , ideálně horkovzdušná.


Vhodná je příprava v mikrovlnné a horkovzdušné troubě , v nádobí s tlustým. Teplota: Horkovzdušná trouba 1°C,. Dnes už ale víme, že sušení v troubě není ideální.


Tedy s výjimkou některých modelů horkovzdušných trub, které jsou přímo vybaveny. Použijte horkovzdušnou troubu. Kromě ovoce je však vhodný také pro sušení bylinek , které by měly schnout především přirozeně.


Sušit můžete i na plechu vyloženém pečícím papírem v horkovzdušné troubě , nebo na topení. K sušení šípků, ale i bylinek či hub, se dnes .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky