pátek 31. května 2019

Digitalizace hřbitovů

Statutární město Kladno spravuje hřbitovů , urnové háje a kolumbária. Na Hrádku a druhý, „nový hřbitov “, je při výjezdu z Tišnova směrem na Černou Horu. Změna otevírací doby hřbitovů.


Oznamujeme návštěvníkům tišnovských . Pro návštěvu kanceláře správy hřbitovů k vyřízení neodkladných záležitostí,. Otevírací doba centrálního hřbitova v pardubicích. Metropole má první on-line hřbitov. Pomůže i se sháněním hrobu.


Hroby a hrobky pražských hřbitovů se postupně objeví na . Informace o bezbariérovém přístupu do Ústředního hřbitova Slezská Ostrava. Objekt částečně přístupný. Svíčku ale nejspíš zapálí pouze doma, protože nemá sílu dojít na hřbitov. Ty nově nabídne online.


Online knihkupectví Knihy. Evidence je zpracovaná pro ústřední hřbitov a hřbitov Kalvárii, čítá necelých . Virtuální mapa hřbitova pomůže najít Máchu i Nerudu. Hledané hroby bude možné předem najít na. Rodokmen dnes velmi snadno zvládnete vytvořit od stolu. Obvoláte nejstarší členy rodiny, historické záznamy o narozeních, sňatcích a úmrtích . Hřbitovy online - editace.


Lidé si mohou v on-line nabídce vybrat opuštěný hrob na Vinohradech, Olšanech nebo na hřbitově v Ďáblicích v Praze. Toto je seznam hřbitovů v Brně. Na území Brna se nachází celkem funkčních hřbitovů. Veřejných pohřebišť je a. Naše hroby : Stručné životopisy spisovatelů a umělců českých, jichž těla na hřbitovech pražských odpočívají.


Počet hrobů ‎: ‎cca miliony Měst. Praha 3-Žižkov Rozloha ‎: ‎5ha Kostel ‎: ‎ kostel svatého Rocha ‎, ‎ Chrám Zesnutí p. Starý hřbitov na Žižkově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky