středa 29. května 2019

Hotel pytloun liberec volgogradská

Hotel pytloun liberec volgogradská

Nejlevnější hotel v Liberci. Oficiální stránky Pytloun Hotels. Podrobné informace o nabídkách, hodnocení, službách a poloze našeho zařízení. Garance nejlepší ceny.


Hotel pytloun liberec volgogradská

Atrakce v okolí zahrnují: Real Simulator (km), THE CHAMBER Liberec (km) a Liberec Botanical Garden (km). Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: wi-fi zdarma, salónek a lázně. Zobrazit všechny atrakce v okolí. Hosté během svého pobytu mohou využít: salónek.


Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování. Ano, hosté mají během svého pobytu přístup k vybavení: venkovní bazén. Ano, domácí zvířata jsou běžně povolena, vždy je ale lepší se předem ujistit telefonicky.


Hotel pytloun liberec volgogradská

Mnoha cestovatelům se líbila návštěva míst Ferdinand Porsche Rodný dům (km) a Liebigovo mestecko (km). PYTLOUN HOTEL LIBEREC. Hotel nabízí elegantně a moderně zařízené pokoje. Standardní příjezd je po 14:a odjezd je před 11:00.


V případě příjezdu před časem . Volgogradská 7 Liberec 9 . Stopin-accommodation. Back to the list of hotels in Liberec. Train station km Airport . Zelo dobro ( Mnenja: 535) . Ak sa vám páči vyššie uvedený hotel , prezrite si ďalšie jemu podobné: Pridať k obľúbeným. Pytloun Travel Hotel , Liberec Picture: zima je zde opravdu kouzelná a pohádková. Pytloun Grand Hotel Imperial is situated in Liberec city centre and features a terrace, bar, 24-hour front desk and free WiFi.


Více informací o práci ve společnosti Pytloun Hotels Group. Připojte se na LinkedIn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky