pátek 31. května 2019

Nažehlovací nášivky růže

Nažehlovací nášivky růže

Nažehlovačky jsou určené k nažehlení na textilní povrchy. Jsou efektní ozdobou nebo mohou zakrýt drobnou nedokonalost na textilu. Specializujeme se na výrobu originálních nažehlovacích nášivek (patches), vyšívaných tašek z kvalitní.


Nažehlovací nášivky růže

Hodnocení produktu:. Hledáte nažehlovací nášivka? Velký výběr nášivek , nažehlovaček a záplat. Nabízíme zboží textilní. Z naší nabídky si vyberet pomocníka, který zakryje . Pomocí nažehlovací nášivky zakryjete . Happy days Garance akce ještě : : nebo do vyprodání!


Skladem u dodavatele. Aktuálně od PoštovnéZDARMA. Obyčejné poštovné: Kč Doporučeně: Kč. Sada různých nažehlovacích nášivek. Kutná Hora, Středočeský kraj.


Typ nášivky : nažehlovací. Zobrazit podkategorie. Aplikace růže s efektem výšivky, DG Kód: A271. Harley Davidson dámská střední nášivka růže.


NAŽEHLOVAČKY, NAŽEHLOVAČKA Růže DALŠÍ DETAIL Krásné nažehlovačky na oživení triček a textilu podle poslední módy. Našli jsme - nažehlovacích. Nášivky , nažehlovačky, záplaty. Lada, rypsové stuhy, nášivky , jehly do overlocku, nitě, reflexní prvky, příběh hraček ledové království.


Nažehlovací nášivky růže

NÁŠIVKY , NAŽEHLOVAČKY, ZÁPLATY A REFLEXNÍ PRVKY i jako dárek. Jednobarevné nažehlovací záplaty využijeme na opravy riflí, montérek, kolen dětských. Sportovní nášivky se hodí zejména na spravování oděvů pro dospělé. Art of Polo Kabelka s růžemi vyšívaná.


Výpis zboží z obchodu nažehlovačky, nášivky , značka (výrobce) - Metalshop - Rock, Me. Rozměr: velikost odpovídá 6-4mm. Velikost kamínků není u všech přesná. Materiál: sklo Cena za balení 5g, tj.


Nažehlovací nášivky růže

Květinová aplikace nažehlovací béžová růže Květinová aplikace má drobný plastický vzor výšivky a je vhodná na dozdobení oděvu - výstřihu, rukávů, závojů a . C- lebka C- lebka C- růže červená C- růže růžová. Patch nažehlovací šité na záplatě motivy nášivka oděv děti ženy DIY. Sunbling Embroidered Patch 3D červené růže květinové záplaty pro ženy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky