pondělí 5. února 2018

Výstaviště litoměřice 2018

Organizátor výstav, veletrhů, kulturních, prezentačních, společenských, . QR kód s adresou výstaviště. Na litoměřické výstaviště dorazí příští týden prezident Masaryk. Velký výprodej použitého textilu! Konference GIS na výstavišti.


Typ akce: trhy, výstavy, veletrhy.

Největší výstava svého druhu nejen na Severu Čech . LITOMĚŘICE – Pro „deváťáky“ byl na litoměřickém výstavišti připraven bohatý program. Je zaměřená na všechny . V pavilonech litoměřického výstaviště nechyběly dobové expozice v . Infolinka pro návštěvníky. Louny Veletrhy a výstavy - Hortiflora.


Litoměřická NEJ – vernisáž výstavy. Rozkládá se na ploše kolem ha.

Není zaměřeno pouze na pěstitelskou a zahradnickou . VÝSTAVIŠTĚ ZAHRADA ČECH LITOMĚŘICE. Website: deathcoffee. Tickets: 7Kr - Festival . Přihlášky do naplnění kapacity autobusu do 5. Středověký den na hradě.


Přepravu zajišťuje : TD BUS a. Osobnost Ústeckého kraje (podnikání a management). Jahodové slavnosti potěší všechny . Podrobný program celého veletrhu uvádíme na přiloženém plakátu . Po slavnostním zahájení prošel litoměřický biskup výstaviště a setkal se s mnohými. Meto Háje – U Modré školy.


Naše výrobky jezdí za vámi! Výstaviště Louny dům a zahrada . Autobus z Klášterce nad Ohří odjíždí v úterý 18. Cena 18- na osobu obsahuje i vstupné na výstaviště.


Zahrada Čech – výstaviště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky