pondělí 12. února 2018

Krytý bazén poruba

Bruslíme SRDCEM pro Porubu. Krytý areál: metrový plavecký bazén , dětský bazén se skluzavkou, výuka plavání pro školy,. Využijte krytý 50metrový bazén se skokanskou věží (výšky m, m, m) či venkovní areál s 25metrovým bazénem a dětským brouzdalištěm s . V areálu krytého bazénu slouží návštěvníkům 50metrový bazén, dětský bazén, sauny, fitcentrum, uhličitá lázeň.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a hodnocení SŠ prof.

Zdeňka Matějčka, Ostrava - Poruba - krytý bazén , Ostrava, Poruba. Provoz krytého bazénu s tobogánem, párou a venkovním areálem s bazénem. K dispozici je solární studio, posilovna a fitness. Public Swimming Pool.


Krytý bazén SAREZA Ostrava - Poruba , Ostrava, Czech Republic. Only 50m swimming pool in the Ostrava. Plus fitness, sauna . Kompletní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití, stojí pár metrů od centra Poruby.

KRYTÝ BAZÉN OSTRAVA - PORUBA. Na vaše děti čeká dětský bazén s . Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Na koupaliště krytého bazénu v Ostravě- Porubě za nižší vstupné. Navíc od září probíhají úpravy pro venkovní koupání s atrakcemi.


Jedno z nejnavštěvovanějších sportovišť v Ostravě, krytý bazén v Porubě , prošel . Ubytovací zařízení Závažná Poruba - krytý bazén , bezplatná rezervace, žádné vedlejší náklady. Největší krytý bazén v Ostravě je ode dneška uzavřený. Město chce ale areál v Ostravě- Porubě udělat více atraktivní pro návštěvníky a . Web kamera Ostrava - Poruba , krytý bazén. Kromě padesátimetrového bazénu je zde také dětský bazén, a ve venkovním areálu . Sareza Ostrava Poruba , krytý bazén.


Typy: Koupaliště, aquaparky, plavecké bazény. Moravskoslezský kraj, Odra. V krytém bazénu v Ostravě – Porubě naleznete nejen 50-metrový plavecký bazén, který ocení dospělí plavci, ale i dětský bazén,.


V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb. Komplexní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití stojí pár minut chůze od centra Poruby.

Bazény, koupaliště a Wellness. Fitness Po-Pá 6-8hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky