čtvrtek 8. února 2018

Frézie cibule

Ač původem z jižní Afriky, lze ji s úspěchem pěstovat také u nás – jako pokojovou rostlinu, na balkonech, ve sklenících, v zimních zahradách a . Nejsou mrazuvzdorné, proto je vhodné frézie sázet po ledových mužích. Cibule rádi požírají hraboši. Ochrana: výsadba cibulí ve speciálních sázecích košících, které zabraňují hrabošům v přístupu k nim.


Další speciální ochrana není.

Plnokveté frézie kusov - zmes farieb. Dekoratívna cibuľovina s veľkými kvetmi silnej, ale príjemnej vône. Prezimujte na mieste bez mrazov.


Z těch korálků jsou za 2-roky normálně velké cibule. Jedině mi vadí poměrně pozdní doba kvetení, ale mám už jich tolik, že nějaké předpěstování v květináčích. Můžeme si také frézie předpěstovat doma nebo vysazovat na podzim. Pochádzajú z južnej Afriky.


U nás sú veľmi obľúbené pre svoje príjemne voňavé a trvanlivé kvety žltej,.

Vonkajšie frézie jednoduchý mix. Jejich obliba neustále roste pro . Velkoobchodní a maloobchodní prodej v celé zemi. Nízké ceny rychlé přepravy. Hodí se především k řezu.


Jsou vhodné k pěstování v interiéru. Frézie Single Červená 1kusů. Květy plné frézie rostou na stonku po dvou. Směs obsahuje květiny téměř ve všech barvách duhy! A navíc tyto květiny nádherně voní.


Do bytu jsou vhodné orchideje, narcisy, šeříky, pivoňky, růže, frézie , vřes. K povzbuzení poslouží cibule , česnek, hořčice, ředkvičky, paprika, chilli, pepř, . Vzhledem se podobá cibuli, ve skutečnosti . Vyberte si semena frézií v eshopu . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Subscribe to frézie cibule.

Dvakrát do měsíce je vhodné rostliny pohnojit. Vedle venkovního pěstování je možné mít frézie i doma, kde je možné zasadit cibule už po Novém roce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky