úterý 13. února 2018

Osazování

Rám je vyroben z ocelového profilu. Sedák a opěradlo jsou vyrobeny z borovicového dřeva. Provedení lavičky s opěradlem. Povrchová úprava dřeva ve světlé . Zahradní lavička Ruston má nosnost 1kg.


Je vyrobena z kombinace oceli a čínského dubu.

Výplň v opěradle je plastová. Lavice Šerkovice vyniká kvalitním provedením a hlavně vysokou životností a odolností proti opotřebení. Parková lavička má ocelovou konstrukci a dřevěné . Specifikace lavičky , koše, stoly. Konstrukce, Kov plech 8mm.


Nabízíme dřevěné, betonové nebo ocelové lavičky odolné každému počasí. Velký výběr kvalitních parkových laviček za nejlepší ceny. Velice odolná parková lavička se zaoblenými hranami pro vyšší pohodlí při sezení.

Robustní design, svařovaná konstrukce a silná prkna. Použité materiály: sedák a opěrák - smrkové dřevo, nohy - armovaný beton. Betonové části lavičky jsou bez povrchové . Již let navrhujeme a vyrábíme parkové lavičky , zastávky, přístřešky, odpadkové koše,. Zdroj pinu vyroba-advas. Venkovní dřevěná lavička s opěradlem vhodná do městských částí, parku nebo areálů škol.


Parkový model lavičky Luco II bez opěrky zad je z řady nových moderních laviček s latěmi ,poskytuje. Lavička je vevariantě s opěradlem zad tak i bez opěradla. Kombinace ocelové konstrukce s dřevěnými latěmi. Kvalitní česká výroba.


Určeno pro montáž na pevný povrch. Stohovatelná parková lavička s trubkovou konstrukcí s povrchovou úpravou pozinkováním. Dřevo chráněno lazurovacím lakem v odstínu teak.


Parkové lavičky jsou vhodné pro odpočinkové zóny do parku, na ulici či do zahrady. Vyberte si z široké nabídky parkových laviček vysoké kvality zpracování a . Na Biano vysedává přes 3zahradních laviček. Pohodlí vám poskytnou dřevěné, ratanové, kovové i plastové.

PARKOVÁ LAVIČKA , DVĚ NOHY, S OPĚRADLEM. Na stránku: 2 4 72.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky