středa 29. ledna 2020

Zelená skalice mech na střeše

Mech lze odstranit pomocí roztoku modré skalice smíchané s vodou - toto je účinný přípravek proti mechu na střechu. Na postřik se používá třeba . Zelená skalice , prostředek proti mechu , je hnojivo určené pro. Modrou skalici lze také použít při odstraňování mechu ze střechy či.


Na střechy vystupují hvězdáři a slídilové pronikající svými.

Pod mechem se drží vlhkost a krytina ztrácí kvalitu. Radí čtenáři Receptáře. Mech jsme odstranili roztokem modré skalice s . Když na mech nepomáhalo nic, co koupil, vymyslel . Dobrý den, nemohli byste mi poradit, jak se zbavit mechu na střeše ? Mirek Clio: to Mirek Clio: to Mirek Clio: Ale zelená skalice zanechává rez. Co tedy použít na střechu ?

Máte někdo zkušenosti s použitím modré skalice proti mechu ? Takto mech odstranuji z dlažby i ze střechy. Na mech na střeše jsme použili roztok modré skalice , ale co nikde na příbalové informaci. Několik let vyřešené téma - z důvodu napadení reklamními agenty zamykám. Vytváří tak nejen na kůře stromů známé zelené povlaky, ale i na zasklení skleníků a. Please try again later.


Mechanické odstranění mechu ze střechy spočívá v použití tlakového přístroje. Mech úplně zmizel a již po dva roky se nový neobjevil. Střechu jsme postříkali za suchého počasí stříkací . Na severní straně střechy mi roste mech.


Modrá sklaice (i zelená ) jsou ve vodě rozpus. Ale vzhledem k tomu, že jedna ze složek měla modrou barvu, tak si myslím, že je na bázi modré skalice. Aplikujte přípravek s názvem Čistič zeleně AP, nazývaný také jako odstraňovač zeleně.


Zkuste v případě betonové střešní krytiny aplikovat na horní část střechy pruh . Jednou z možností je vyhubit mech roztokem modré skalice s vodou.

Tu na střechu dostanete pomocí stříkací pistole na barvy. Díky mechostopu můžete snadno odstranit mech z vaší střechy a zároveň. Máte problem s mechem na střeše , na pomnících , dlažbě , na dřevě apod.


Pak je tu pro Vás náš přípravek Čistič zeleně AP - Na mechy - odstraňovač zeleně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky