čtvrtek 30. ledna 2020

Retro šaty 60 léta

Jedinečné a originální rockabilly retro šaty 50. Bezkonkurenční ceny a dodání do druhého dne. Stylové a nepřehlédnutelné červené retro šaty s puntíky ve stylu 60. Po oživení minulých trendů z 60.


Auna nyní stylově vrací s gramofonem MG-TT-82B zpět do 50.

Gramofon na horní straně přehrává . Krásné RETRO šaty styl 50- léta , vel. Do vyprodání všech položek. Lindy Bop, Hell Bunny a více. Retro šaty ve stylu 50. Lesklý červený korzet 1 polyester, sukně plátno s dvěma záhyby, puntíkovaný pásek rozměry: obvod hrudníku: 85cm obvod pasu: 66cm obvod boků:.


GOLDPFEIL dámská kožená vintage kabelka, 60. REZERVACE VINTAGE původní 60.

Dámský kostým hippies Dámský hippie ve stylu -tá léta obsahuje šaty , pásek a čelenku Na retro párty budete v tomto kostýmu za hvězdu. Hledáte retro šaty léta ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Krátký rukáv, příjemný materiál. Co na retro párty, která je zaměřena na 60. Mezi párty doplňky ve stylu. Dámské hippies šaty ve stylu módy hipísáků 60.


Materiál bavlna a satén. Skladem ihned k odeslání. Krátce střižená pánská hnědá paruka z Vás udělá elegantního fešáka z 60. Možné doplnit o spodničku.


Tato paruka je ideální pro muže na retro večírek. Díky ní v mžiku můžete změnit . Nejsem si úplně jista, zda to jsou 60. Já si na takovou párty šila extrémně jednoduché krátké áčkové šaty z . Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Okrem bodiek sú retro aj kvety. Pripomínajú leto a rozkvitnutú lúku, . Kostýmy a doplňky pro retro párty dvacátých, padesátých a osmdesátých let. V sortimentu máme typické charlestonové šaty v různých barvách i obleky pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky