pátek 17. ledna 2020

Vybavení hřišť

KOMPAN již let vyvíjí, vyrábí a dodává pestrou paletu vybavení hřišť pro všechny věkové kategorie. Mějte kvalitně připravené hřiště pro tréninky i zápasy. U nás si kompletně vybavíte celé hřiště. Nabízíme vše od praporků přes sítě až po celé branky.


Vybavení hřišť a sportovišť, NETfotbal.

Katalogy vybavení dětských hřišť (prolézačky, houpačky, skluzavky, kolotoče), příslušenství sportovních hřišť a nabídky městského mobiliáře od firmy HAGS a . Vybavte svůj fotbalový areál na profesionální úroveň. Nová fotbalová branka, nová síť na branku nebo světelná tabule posunou Váš klub na. Vašim dětem mnoho nekonečné zábavy. V naší nabídce naleznete kvalitní dětské sestavy vlastní výroby.


Naši montážníci jsou vybaveni rouškami pro příjem platby a předání dokladů . Prostor vybavený herní konstrukcí s obrovským množstvím nejrůznějších překážek - to je to, co děti milují!

Certifikovaná hřiště pro školky, školy, zahrady či parky. Vyrábíme kvalitní vybavení dětských hřišť za skvělé ceny. Dětským koutkům dodáváme . Nedílnou součástí každého sportoviště je vhodné funkční vybavení a příslušenství.


Námi stavěná sportoviště jsou osazovány vysoce kvalitními prvky zařízení od . Naše nabídka herních prvků je skutečně obrovská a na své si přijde každý. Pokud byste nenašli svůj . Máte-li prostornou zahradu, nezapomínejte při plánování vybavení Vaší zahrady i na herní prvky. Objednávky posíláme denně. Zabýváme se výstavbou a vybavením dětských hřišť.


Pro dětské hřiště dodáváme veškeré vybavení , např. Nezbytné pomůcky pro plnohodnotné fungování sportovních hřišt. Rohové praporky, světelná časová tabule, tabule . Mít bezpečné hřiště je hračka.


V TÜV SÜD bereme hraní vážně.

Bezpečnost instalací a vybavení na dětských hřištích , jako jsou horolezecké stěny, skluzavky,. Florbalová branka Sona je určena pro oficiální florbalové zápasy. Branka je vyrobena podle norem. Na základě Vašich požadavků vybavíme na míru sportoviště brankami, střídačkami, mantinely, bannery, brankovými sítěmi, . Prodáváme, dodáváme a montujeme vybavení pro dětská hřiště.


Dresy,stulpny,míče a další fotbalové vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky