středa 29. ledna 2020

Třešeň regina

Dužnina je červené barvy, tuhá, šťavnatá s vyrovnaným poměrem. Pozdní třešeň , tmavě červená chrupka, velmi pevná, velmi vysokých a stabilních výnosů. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč.


Třešeň regina

Jedná se o pozdní chrupku. Plod je veliký, srdčitý. Strom roste středně bujně. Odolnost proti pukání plodů je vysoká. KVALITNÍ POSTEL z bukového masivního dřeva o síle cm.


REGINA masiv buk Průběžka 200x1TŘEŠEŇ. Postel standardně vyrábíme ve výšce . Pozdní chrupka, výborné chuti, vynikající tržní odrůda. Opylovat jej mohou například odrůdy Early Korvik, Kordia nebo Vilma. Regina je dokonalou odrůdou třešně , ne nadarmo nazývanou „královnou třešní”.


Třešeň regina

Rodí velké nebo velmi velké tmavě červené, hezké, blýskavé, křupavé sladké . DPH: ( 2Kč ). Pozdní tmavá chrupka, vysoce odolná k praskání plodu, plod středně velký, šťáva silně barví. Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší (=10Kč). Tento pin objevil(a) venaan venaan. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Třešeň je oblíbeným ovocem – zraje jako první ovocný druh na zahradách.


Německo, stanice York. Kříženec odrůd třešně Schneiderova x Rube. Původ: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský v Holovousích. Růst: silný, v plodnosti středně silný. Kvetení: cizosprašná.


Třešeň regina

Momentálně nedostupné. Uvedená cena je za jeden kus. Cena je bez dekorace (váza). Je vpravdě královskou třešní. Zraje začátkem až v polovině července.


Pozdní cizosprašná tmavá chrupka s plody velmi šťavnatými, vhodná pro konzum a zpracování. Mezi vhodné opylovače patří odrůdy Hedelfingenská, Napoleonova, Stella a Regina. Vlastnosti plodu: Pomologicky se jedná o tmavou chrupku.


Díky pozdnímu zrání, velké pevnosti a malým . Pozdní, tmavě červená chrupka, velmi pevná, velmi vysokých a stabilních výnosů. Sazenice jsou mezi 150- 2cm. Velmi dobře obrůstá plodonosných dřevem, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky