čtvrtek 25. července 2019

Zahradní teakový nábytek

Jičíně možné do žlutých nádob na separovaný odpad vhazovat kovové obaly, tedy hlavně plechovky a konzervy. Do každé nemovitosti bude přidělena žlutá nádoba na plasty. Pro plasty jsou převážně žluté kontejnery.


Provedení: l nebo l. Slouží k uložení sešlápnutých čistých lahví od nápojů, obalů od plastových výrobků.

Nepatří sem plasty znečištěné zbytky potravin, . Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu měsíce srpna byly v celé svozové oblasti žluté kontejnery opatřeny samolepkou KOVY. PLAST - žlutá sběrná nádoba. Kontejnery na objemný odpad.


Vyhodit papír nebo láhev z plastu nebo skla do správného kontejneru jistě není pro. Co patří do kontejnerů. PET lahve a plasty – žluté kontejnery.


Tříděný odpa kontejner na papír.

Z žaludku žluté popelnice se však daří využít pro další výrobu jen část plastů. Jaké plasty odhazují nejčastěji do žlutého kontejneru ? Do žlutých kontejnerů na plasty mohou lidé nově dávat i drobný kovový odpad. Kovy se budou moci nově vyhazovat do žlutých kontejnerů na plasty. Ne do žlutého kontejneru na plast!


Nikdy ne do žlutých kontejnerů na plasty! Umístíte-li na ikonu kurzor, zobrazí se vám počet kontejnerů na jednotlivé. V Chrudimi začali třídit kovy. Společné vhazovaní plechovek a plastů do žlutých kontejnerů tak.


Mimo níže uvedených značek do těchto kontejnerů můžete vyhazovat i odpady označení číslem 7. Pilotní projekt využívající tyto kontejnery se uskutečnil . Autorizovaná obalová společnost EKO-KOM a. Tajemství žlutého kontejneru. Modré kontejnery, PAPÍR- . Obaly ze skla bývají označeny: Plasty – žluté kontejnery. NÁPOJOVÉ KARTONY Žlutý kontejner na plast.

Plastové kontejnery , nádoby, popelnice, s kolečky. NEREZ Sběrný dvůr, kontejner na kovy. Co PATŘÍ do kontejneru SKLO.


Do žlutého kontejnery tedy vhazujeme obaly, na kterých najdeme všechny tyto značky:. Směsný komunální odpad – pro likvidaci využijte popelnice nebo kontejnery s. Vytříděné plasty ze žlutých kontejnerů a nádob míří nejprve na třídicí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky