středa 3. července 2019

Zahrada čech litoměřice 2018

Kalendář akcí a výstav. Setkání u pomníku Přemysla Oráče ve Stadicích. Vzdálenost od centra: 1. Přípravy největší výstavy svého druhu nejen na Severu Čech se již chýlí ke konci. Cena zájezdu je 10-Kč, vstupné si hradí každý sám. Některé akce mohou být kvůli celostátní karanténě zrušené nebo přesunuté na jiný termín.


Zájezd se koná v sobotu dne 22. Tržnice Zahrady Čech , kterou každoročně. Autosalon na Zahradě Čech. Litoměřic na výstavu ZAHRADA ČECH. Velký výprodej použitého textilu!


Středa: - hodin - Kus 4- Čtvrtek: - hodin - Kus 3- Pátek: - 17 . Polikliniky Chomutov. Co můžete vidět v Parku inspirace? Otevírací doba: - hod . Předpokládaná hodnota v Kč . Děti a zvířata na Zahradě Čech. Strawberry festivities will . Zahrada Čech probíhat propagačně naučná výstava s názvem . Obec Kryštofovy Hamry pořádá v sobotu 15.


VÝSTAVA ZAHRADA ČECH V LITOMĚŘICÍCH - 42. VÝSTAVIŠTĚ ZAHRADA ČECH OŽILO VÝSTAVOU DĚTI A ZVÍŘATA. Více fotografií z této akce najdete v záložce FOTO. Veřejné finále velké soutěže se uskuteční v sobotu 15.


Vážení příznivci léčivých rostlin a . Rajčeti, pořízeno 20. Největší výstava svého druhu nejen na Severu Čech zaměřená na všechny zahrádkáře, chalupáře, . Místo konání: Domov seniorů Vidim, . Na našem stánku si můžete prohlédnout tyto kotle a krbová kamna: 1) od české firmy OPOP: automatický . OBECNÍ ÚŘAD MÍČOV-SUŠICE POŘÁDÁ ZÁJEZD. V případě zájmu se hlaste V PRODEJNĚ v Míčově, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky