středa 24. července 2019

Sauna zábřeh

Plavecký areál Zábřeh Všechna práva vyhrazena. Sauna na TJ Sokol Zábřeh. Přijeďte si odpočinout do finské sauny uprostřed krásné přírody Jeseníků. Finská sauna nedaleko Zábřehu na vás čeká ve wellness areálu Bozeňov. Krytý bazén a sauna , Zábřeh místo pro sport i odpočinek.


Surrounded by nature, Wellness Hotel Bozeňov in Zábřeh offers an outdoor pool, a restaurant and a spa area with sauna , hot tub and steam bath.

Městský plavecký stadion Lužánky. Veškeré potřebné informace o sauně v Zábřehu. Hledáte, kde je sauna v Zábřeh ? Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral.


Letní koupaliště m víceúčelový bazén s atrakcemi, dětský bazén s tobogánem a . Restaurace v objektu. BAR (denní bar, lobby bar). Congress Hotel Ostrava - Ostrava - Zábřeh - sauna CLARION Congress Hotel . SAUNY A WELLNESS, TAK TROCHU JINAK.

Tak trochu jiné teplo, tak trochu jiný relax. V plaveckém areálu je k dispozici velký bazén m, parní lázeň, vířivka Whirpool , sauna , fit klub, občerstvení. Po domluvě možnost zajištění plavání batolat, . Zkuste se podívat o úroveň výše do kategorie Wellness. Máte vybranou oblast Zábřeh na Moravě.


Jen u nás poznáte sílu wellness, pravé sauny a dokonalého zchlazení v ochlazovacím bazénku. Bazény, koupání a sauny o svátcích. K dispozici jsou finská sauna , whirlpool a parní lázeň. Občerstvení nabízí bistro Barča.


Free WiFi is available in all . Nenašli jsme žádné obchody s nábytkem. Můžete se ala podívat na všechny . Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Zábřeh. V blízkém okolí můžete navštívit: Hřebčín Albertovec (5km), Letiště Aeroklubu Zábřeh (3km), Golfové hřiště Kravaře (5km), Golfové hřiště Šilheřovice (12km), . Rodinná sauna v Ostravě, sauna Triáda v Ostravě. Nabízíme finskou i parní saunu! Privátní vířivka a infra sauna pro veřejnost v Šumperku.


Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce.

Soukromé wellness v Šumperku. Welness je nadneseny termín pro jednu studenou výřivku a saunu. Looking for a Zábřeh Hotel?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky