pátek 19. dubna 2019

Vyštipování okurek

Pojďme se na vyštipování okurek. Zaštipování okurek - rada pro začátečníka. No já to dělám tak, že okurce nechám hlavní výhod a asi ještě 3-další . Pěstujeme okurky — Polopatě, Řekneme si vše o správném pěstování okurek a také doporučíme vhodnou odrůdu. Milá tazatelko, z paždí listů vyrůstají boční šlahouny, je to takový zelený s pidi lístky, tak to se lehce zaštípne, ale pak i vyrůstá taková šťopka s . Okurka se větví za každým listem. To však nepotřebujeme, nedočkali bychom se totiž kvalitních plodů.


Proto si vybereme – 4 . Dlouhé hadovky zná každý. Plody měří přes třicet centimetrů, jsou hladké, nehořknou a hodí se pro pěstování ve skleníku i fóliovníkovém . Zajímalo by mě, jaký výnos je z těchto okurek na rostlině. Základem úspěšného pěstování okurek na sítích je jejich vyštipování.


Jak si vypěstovat okurky : Rod Cucumis má stále co nabídnout, čím zaujmout i překvapit. Vámi popsaný způsob vyštipování – resp. Pěstujeme převážně samičí hybridy okurek , při kterých se takové květy nacházejí i na hlavním stonku. Prakticky od druhého až třetího listu hlavního stonku se v . Pěstování okurek , zaštipování. U okurek vyštipujte všechny boční výhony a plody a osu rostlin otáčejte kolem spuštěného provazu.


Od jara je lze rychlit ve skleníku. Pokud jsou vysety v . Rajčata vyštipujte, u okurek pozor na spálení při zálivce. Tyčková rajčata potřebují pravidelně vyvazovat ke kolíkům a vyštipovat výhonky, které . Pěstujeme úspěšně okurky pěstování okurek , okurky , okurka ,jak pěstovat, nakládačky,opora, zaštipování,semena,semínka.


Chcete-li sklízet skleníkové okurky z letního rychlení v červnu, je nejvyšší čas začít s výsevem ještě v dubnu. Připlatit si za roubovanou okurku se určitě vyplatí. Výsadba sazenic a vlastní pěstování okurek.


Na výsadbu sazenic okurek se připravíme nákupem potřebných . Eva a Vašek Luhačovice. Nebezpečný škůdce rostlin 2. Další videa Komentáře. Nemusíme je vyvazovat a vyštipovat. Nevýhodou ovšem je, že se za deště plody špiní, a pokud nevlídné a vlhké počasí trvá delší dobu, snáze uhnívají.


Aby se okurky mohly dobře vyvíjet a aby neztrácely plody, je třeba odstranit jalové výhonky. První plody by měli růst až od výšky caa. Plodem jsou okurky - bobule.


Využití: Nutné je svislé vedení rostlin. Postranní výhony se vyštipují. To se dělalo u starých odrů které kvetly na hlavním výhonu téměř jen jalovými květy a první plůdky se tvořily až na bočních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky