úterý 23. dubna 2019

Kadeřnictví ústí nad orlicí

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Salon 5th Avenue, Peony . Adresa: Lochmanova 49. Orlicí – Hodnocení 4. Vchod ze zadní strany obchodního domu Mejdr, naproti budově bývalé Perly (nyní cyklo servis - cyklo centrum). HairBeauty Salon je jediný salón v okolí, který nabízí přírodní péči o vlasy a pleť.


Spojení kadeřnictví s kosmetickými a vizážistickými službami,… Beauty studio. KADEŘNICTVÍ LUKEŠOVÁ ZDEŇKA. Databáze prověřených kontaktů. Detailní informace o firmě.


PŘÍRODNÍ Tato přírodní kosmetika je bez chemie, šetrná k vašemu vlasu i naší přírodě. Jsem tak nadšená z kvality a účinku, že mám celý stojan produktů i . Požádat o nabídkuZavolatVyhledat trasuWhatsAppPoslat . Popis: nové, nepoužité, kompatibilní s Legem, kusů . Kadeřnictví a kadeřnické salóny. Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. Jiné dny dle telefonické domluvy. V tomto městě evidujeme kadeřnických salónů, které . Dobrý večer, i když mé kadeřnictví skončilo před nějakou dobou.


Chtěla bych vám nabídnou služby do domu :) Barvení, melírování. V našem vlasovém studiu na vás čeká profesionální přístup, příjemné prostředí a pozitivní energie. Své odborné znalosti neustále obnovujeme a získáváme . Cesta: Titulní stránka.


Předmět podnikání: Holičství, kadeřnictví. Druh živnosti: Ohlašovací. Bazar a inzerce zdarma. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení . Ahoj, asi tě moc nepotěším. Mě bude líčit Simona Votavová, co dělá Mary Kay a kadeřnici mám . Kompletní rekonstrukce kadeřnického salonu.


Nejlepší účesy a kadeřnictví pro vaše vlasy. Fotky účesů a katalog kadeřnických salónů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky