pondělí 15. dubna 2019

Třešeň lapins

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Samosprašná třešeň , chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy. Letost po loňske výsadbě vykvetla třemi květy.


Ze dvou se udělaly plody, které postupně upadly. Jedna z mála samosprašných odrůd v sortimentu, zároveň plody jsou kvalitní.

Strom roste středně bujně, vzpřímeně. Růst je středně bujný. Pozdní samosprašná tmavá chrupka.


Dužnina červená, tuhá, sladká, středně . Velkoplodá samosprašná třešeň , kanadská odrůda. Bigarreau x Van a Stella. Rostlina nemá zvláštní nároky na klima nebo stanoviště, plody jsou .

Lapins třešeň podnož Colt. Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší (=10Kč). Zrání - koncem června až v polovině července. Momentálně nedostupné. Druhý třešňový týden (dní ). Plody sú stredne veľké, srdcovitého tvaru a červenej farby.


Dužina je tuhá, stredne . Atraktivní je zejména . Sazenice jsou mezi 150- 2cm. Stromy jsou vykopané ze země v den doručení, . Vzhledem k brzkému kvetení není odolná vůči jarním mrazíkům. Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Třešeň patří do čeledi Rosaceae – růžovitých. Tmavá černá srdcovka.


Ovoce plné sladké šťávy. Osobní odběr v Plzni Doubravce.

Ještě nabízím sladkou velkou třešeň LAPINS , . Kanadietiška veislė, medis augus, anskti pradeda derėti, dera gausiai ir kasmet. Váš prohlížeč má vypnutý . Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky