pátek 12. dubna 2019

Obaly na urnu

Mramor marquinia černá. Dostupnost zboží: do týdne. Obal na urnu , pozink, airbrush motorkář. Tyto obaly vyrábíme v různých variantách dle typu motocyklu. Cena produktu bez dopravy. Hledáte obal na urnu ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Do urny je možné vložit úřední plastovou vložku s popelem. Text: ANO Na urnu lze pískovat text. Pohřební urny a obaly na urny. Nabízíme Vám stylové a. Vyberte si pohřební urnu pro pohřeb.


Ozdobný obal na urnu , materiál pozink, vypalovaná barva i zevnitř, airbrush motiv rybáře. Okrasné obaly na urny jsou z ušlechtilých kovů, dřeva, skla, keramiky, nebo plastu.

Urnové obaly s popelem zesnulého se umísťují přímo na urnové hroby, do obalu pod zem do hrobu nebo do skříněk na urny, které jsou pro jednu, dvě nebo tři . Tato urna je unikátní výrobek se sametovým povrchem a srdíčky. Srdce je symbolem lásky. Může ovšem znamenat i životní sílu. Urnu nabízíme ve třech . Na plastové obaly zhotovujeme štítok vo farbe zlatá alebo strieborná.


Obaly bez nápisu sú skladom, obaly so štítkom na objednávku. Urna na hrob, zelená, airbrush rybář. Urna malovaná, ( obal na urnu ), most. Doporučuji vyřezávaný stříbrný . Popis: Prodám nevyužitý kovový obal na urnu ,nepoškozený,stav nového. Slouží k uchování drobných milých předmětů k uctění památky, k uchování vzpomínek na.


Zamatový obal na urnu. Plyšové hračky pre radosť. Odesíláme také na Slovensko. Máme v nabídce plastové urny, ocelové . Termín dodání 2-týdny.


Příplatek za barevné provedení k základní ceně je 3- Kč - obaly na urny,.

Nové textilní obaly na urny jsou ekonomickou variantou obalů z jiných, dražších materiálů. Textilní ručně šitý obal na urnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky