pátek 26. dubna 2019

Cedr atlaský glauca pendula

Glauca Pendula je převislou formou atlaského cedru s nápadně. Modrý cedr atlaský je u nás spolehlivě mrazuvzdorný do -24°C a dobře . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Pěstování: Cedry nejsou náročné na půdní typ, pokud je zem dobře odvodněná. Potřebují výslunné místo.


Chybí vám na vaší zahradě a nechcete čekat než vyroste? Přijedeme vám zasadit již vzrostlý strom . Avšak cedry jsou neopadavé. Cedrus atlantica Glauca pendula.


Níže naleznete zboží v internetových . ROZMNOŽOVÁNÍ: Čisté druhy semeny, kultivary roubováním na cedr atlaský (C. atlantica) nebo cedr libanonský (C. libani), popřípadě i. Region: Hauts de Seine, Francie. V samotném srdci arboreta „la Vallée-aux-Loups“ . Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, ale je k . Zahradnictví Franc shop. Momentálně nedostupné.


Cedr atlaský glauca pendula. Existují základní druhy, z nichž nejmrazuvzdornější pro naše klima jsou atlaský cedr (zelený a modrozelený) a cedr libanonský . Na zahradě mám cedr atlaský glauca a taky mj. Obecně platí, že nejméně náročný na pěstování je cedr atlaský , o něco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky