středa 30. ledna 2019

Zastřešení bazénů mountfield

Velmi příjemný potah, který ochrání vaše lehátko. Dalšími možnostmi je například využití jako kosmetické lehátko nebo vyšetřovací lůžko. Konstrukce je vyrobena z kvalitního bukového dřeva, které je lekhé a . Má skládací loketní opěrky.


Můžete si objednat lehátko bez područek. Vlastnosti produktu: - Klasický design - Hmotnost: kg - K dispozici ve dvou verzích: s .

Kosmetické křeslo, lehátko 210C PEDI - šedé (A). Přenosné lehátko kosmetické - dva segmenty (části). Skládací masážní stůl ALU KOMFORT - bílý. Profesionální kosmetické lehátko hydraulicky polohovatelné. Díky rozdělené dolní části lehátka na dvě části je lehátko určené i na pedikuru.


Masážní a kosmetická lehátka. Kempingové skládací lehátko KING CAMP Camping Bed – luxusní skládací kempingové lehátko s ocelovou konstrukcí. Masérský stůl skládací.

Obrázky produktů mají ilustrativní charakter. Nabízíme širokou škálu. Vyberte si z široké škály lehátek polohovatelných, skládacích nebo elektrických. V katalogu nemáme podrobnější informace o skladaci kosmeticke lehatko. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Díky nastavitelnému opěradlu s dírou na obličej poskytuje maximální pohodlí pro. Kvalitní polstrování . Lehké skládací kosmetické lehátko. Dodáváno s taškou na kolečkách.


Rozměry složeného lehátka: x 20 . Detailní popis produktu. Vysoká hmotnost kosmetického . Pohodlí dítěte zaručuje měkký materiál sedáku lehátka. Přestože je masérský stůl skládací , kvůli stabilitě ho . Elektricky je možné nastavit výšku středového dílu.


Usnadněte si práci při ošetření pleti nebo kosmetických zákrocích a dopřejte svým klientům maximální pohodlí. Lehátko se dá lehce nastavit.

U nás naleznete zahradní nábytek, lehátka , houpačky, grily, trampolíny, venkovní i interiérové sedací. Modrý skládací masážní stůl se zónami a hliníkový rám. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky