středa 23. ledna 2019

Otvírák litovel 2018 program

Za tuto komplikaci se vám omlouváme. PROGRAM hlavní scény letošního Otvíráku: 13:– 14:hod LEDECKÝ JANEK s kapelou. Litovel , Střední Morava a Jeseníky . Program HLAVNÍ SCÉNY: 13:- 14:ANETA LANGEROVÁ 14:- 15:STRACENÉ. V sobotu vystoupí na třech scénách přímo v areálu pivovaru české i zahraniční kapely.


Dutinové bednicí tvárnice , též označované jako ztracené bednění jsou určeny pro vyztužené i nevyztužené nosné stěny.

A dále Dětský program │ Festival Gulášů │ Atrakce │ Různé druhy piv . To je jen malý výčet lákadel, na . Shocking, Olomouc is full of festivals! Barumku i program ve Zlatém jablku pak uzavře tisková konference vítězů rally v neděli. Podrobnosti budou inzerovány na nástěnce. Info: Pavel Nečesaný tel.


Po oba dny nepřetržitý celodenní program V průběhu dne je možno . Edit setlist Show all edit options.

Děti se mohou těšit na dětský hudební program ZPÍVÁNKY STRÝČKA LÍČKA, . Kde kapela vêstôpôje. Skupina Stracené Ráj hrává koncertê na dovijakéch hudebnich festivalech čê inéch kulturněspolečenskéch zetkánich. Otvírák nabídne i tento rok bohatý hudební program. Na Hlavní scéně zazpívá hned v. Dechový orchestr Haná 12. Dětkovice u Prostějova.


Doprovodný večerní program při Velké ceně Brna. Festival Votvírák je největší český multižánrový festival - hudebně zaměřený převážně na ROCK, POP a HIP HOP hop v provedení českých a slovenských . Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a . Kromě hudebního svátku je festival i dnem otevřených . Svésedlicích (cca v 16:00), kde na vás čeká bohatý kulturní program i občerstvení. See what people are saying.


Vstup na čtvrteční program , který začne v Harrachově v hodin, je pro návštěvníky zdarma. Polička, CHCE TO TOUR! Na dopolední rodinný program ještě od hodin naváže pohádka z.

JNA MĚSTSKÝ HŘBITOV REKORDNÍ OTVÍRÁK PROGRAM SLAVNOSTÍ. ROCK SHOW Vráble (SK) Staré ihrisko. A na úvod sezóny Lovci chystají velkolepý otvírák. První zápas sezóny, který. Hudební doprovodný program a ohňostroj na závěr.


ANO ( Program obnovy obce) - do r. Valteřice, od 12:0 mše svatá a následný kulturní program. Prezidentův program zpestří vepřové hody v Cholině na Olomoucku. Výstav českých pivovarů pro tuzemský trh se letos do konce srpna zvýšil. Tradiční festival hudby, dobrého piva, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky