čtvrtek 10. ledna 2019

Povijnice fialková

Kdo by neznal tenhle recept , který nám už připravovaly naše babičky. Pak šťávu z cibule promícháme s medem a citronovou šťávou, uzavřeme . Family Care App — Domácí zázvorový sirup s medem Koncentrovaný lék. Jedinečný sirup z čistého nezahuštěného protlaku z rakytníku a brazilské třešně aceroly, doslazený květovým medem. Neobsahuje žádné koncentráty, přidaný . Recept na speciální “šípkový”med. Vitaminová bomba v lahvích – šípkový a rakytníkový sirup.


Tento zázračný recept vyléčí vaše záda, klouby a bolest nohou za pouhých dní! V kombinaci s jarní cibulkou. Blíží se čas sklizně rakytníku a vy jistě přemýšlíte, co udělat s tolika plody. Tu můžete případně i koupit v obchodech se zdravou výživou.


Na domácí rakytníkový likér, sirup , med i rakytníkový olej. Plody rakytníku jsou drobné a hustě obrůstají větvemi s trny. Pokud bude rakytníkový likér ještě hořký, znovu oslaďte medem. Likér nalijte do čistých lahví a skladujte v chladu a temnu. S rakytníkem se můžete setkat v parcích, sídlištích, lidé jej pěstují na.


Na rakytníkový sirup potřebujeme:. Kdo má chladný tmavý sklípek, úplně postačí, mně v něm sirup vydržel dva roky a nezkazil se. Není-li sklípek, pak zbývá lednička.


Podělte se s přáteli o recept. Máme recept na med i olej z. Práce s rakytníkem není jednoduchá, přinášíme ale způsob, kdy jednoduše rozdrtíte bobulky a promícháte je s medem , využití najdeme i pro zbylé slupky. Doporučujeme poměr l 1 šťávy. Sušené rozemleté plody smícháme s včelím medem a užíváme po lžičkách.


Pro insipraci jsme si pro Vás připravili recept Banánový sen s Carem. Cibule s medem jako nesmrtelná klasika. Tato nenápadná rostlina s červenými plody je až na kořeny jedlá a výtečná prakticky celá. V ceně: Balíček proti nachlazení s rakytníkem.


Med s rakytníkem - 4g. Rakytník pasterizujeme – 20. Pokud vás nenapadlo vyzkoušet lipovou marmeládu, je nejvyšší čas!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky