středa 23. ledna 2019

Postřik na cibuli a česnek

Jaký postřik na cibuli. Když se cibule začne kroutit, použijte Decis. Ale nestříkejte ji, ale nařeďte do konve a zalejte. Jak na jaře ochránit česnek?


Zahradnická kuchařka zahradnickakucharka.

Postřik proti houbomilce česnekové opakujeme za – dní po první aplikaci. Jak zabránit larvám vrtalky pórové ve vrtání póru, cibule a česneku ? Chemické postřiky jsou nákaldnější a rizikovější. Dobrý den, pokusím se . Aplikovala jsem postřik Kuprikolem a bez výsledku.


Napadá cibuli , česnek , pórek, jejich listy se pak kroutí a vadnou, krčky listů napadené . Babské rady“, jak ošetřit napadené pokojové rostliny.

Sezóna medvědího česneku se blíží. Už by byl potřeba odkrýt - je vhodné pak provést postřik preventivně v . Doporučuje se moření česneku a cibule před výsadbou. Autor: Thinkstockphotos. Při moření použijte . Postřik je třeba aplikovat podle návodu, ráno nebo večer.


Kromě květin se začíná probouzet i česnek a cibule sazečka. Nařeďte s vodou tak, jako když připravujete postřik. Podpučí cibule také praská, česnek následně práchnivý. Rostliny se ošetřují postřikem koncem února nebo začátkem března po alespoň . Místo postřiku je možno použít zálivky.


Hostitelské rostliny. Cibule , česnek , pór, tulipány, narcisy. Larvy škodí vnitřním žírem na tkáních na cibulnatých okrasných rostlin a česneku , póru a cibuli.


Obvykle druhy rodu česnek ( Allium) a některé další cibuloviny. Vrtalka pórová, vpichy na cibuli šalotce.

V současnosti je doporučováno použít postřik , pokud larvy působí požerky v horní vrstvě listů. Na všech nadzemních částech všech druhů a typů cibule (kuchyňská, šalotka, zimní, typů cibule (kuchyňská, šalotka, zimní, ale i některé okrasné česneky ) vznikají nejprve. Fungicid na postřik proti plísním a ostatním houbovým chorobám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky