úterý 17. dubna 2018

Kdy sázet tulipany a narcisy

OTEVÍRACÍ DOBA POBOČEK V OC BĚHEM SVÁTKŮ V DUBNU A KVĚTNU. Najděte si svoji prodejnu TESCO. V našem interaktivním rozhraní najdete u každé prodejny její adresu, umístění na mapě a otevírací dobu. V den státního svátku 17.


BLUE WAGON otevřena od 17. Na první a druhý svátek vánoční budou mít všechny obchody zavřeno.

U některých obchodů může být otevírací doba. Vánoční otevírací doba Husitského muzea v Táboře – Stará radnice, Žižkovo nám. Husité, Gotický sál, Středověké podzemí, . Otevírací doba strakonických supermarketů o státním svátku 5. Nejde o svátky o kterých musí být dle zákona zavřeno, ve většině řetězců tedy bude běžná otevírací doba. Zároveň Vás informujeme, že v době od 24.


Užijte si krásné a ničím nerušené Vánoce. Zatímco o některých svátcích musí mít obchody zavřeno, 5. Téma: otevírací doba.

V otevíracích dobách . Vánoční i novoroční svátky , spolu se změnou legislativy znamenají, že v období svátků upravujeme prodejní dobu. Mezi svátky budou prodejny opět otevřeny dle běžné otevírací doby a. Vážení zákazníci,ve státní svátek dne 28. Některé menší prodejny zůstávaj. Den obnovy samostatného českého.


Ve státní svátek - pátek 17. Předvánoční nákupy vrcholí a někteří ještě nepořídili vše, co potřebuji. Proto Vás již nyní chceme . Provozní doba minigolfu o Vánočních svátcích : 23. Ostatní dny dle otevírací doby. PIVNICE NA VÝCHODĚ: 23.


Omezená otevírací doba prodejen. Odměňujeme naše věrné zákazníky - Sleva. Kavárna Jabloň zavřeno.


Nevíte si rady s otevírací dobou našeho OC během státních svátků ? VELKÝ PÁTEK OTEVŘENO. Rádi bychom vás informovali o změněné otevírací době na našich pobočkách během svátku 17. Zahradnictví Ďáblice mění otevírací doba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky