čtvrtek 12. dubna 2018

Homelite náhradní díly

Kryt vzduchového filtru HLM 1SP. NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily. Naleznete zde vše od šroubů a matic, . Nabízené díly jsou vhodné a kompatibilní pro všechny známé typy a značky motorových a elektrických pil a ostatní techniky známých značek - Husqvarna, Stihl, . HS PARTS řetězová role pro Husqvarna,Dolmar,ECHO. COM nahradni dily pro sekacki motorove pily krovinorezy atd.


Všechny vystavené produkty pro tuto značku jsou pouze na objednávku. Je nám to velice líto, ale vybraní výrobci produkty v této kombinaci nenabízí. Co zkusit další značky? Nabídka vzduchových filtrů je široká.


Vybírejte z inzerátů. Děkuji za nabídku, na náhradní díly bych jí bral, ale cena se mi zdá dost vysoká, nabízím 500 . Vyrobená pro Beurer IH 2 IH nebo Sanitas SIH 21. Balení obsahuje 10x filtr, masku pro dospělé, . Technická specifikace a p. Kč Bez daně: 1200Kč. U uvedených náhradních dílů se jedná o originály. Kvalitnější než originální díl.


Pokud není přímo uvedeno, nejedná se o originální náhradní díl. Originální objednací čísla u dílů jsou uvedena pouze pro orientaci. Homelit je laciný šunt z USA . Profesionální náhradní díly. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů homelite nejlevnější. Nebo zadejte inzerát.


Náhradní díly na Husqvarna 1S, originál, nové. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Bělorusku. NEPLAT DOPRAVU, ZDE JE ZDARMA. Jsme autorizovaní prodejci našich řetězových pil, na které nabízíme samozřejmě servis a dostupnost náhradních dílů.


Homelite náhradní díly

K našim pilám dáváme bonus ve formě . Všechno zboží pochází z oficiální české distribuce daných značek - pozor na nelegální dovozy, nebudete mít do budoucna zajištěný servis ani náhradní díly ! Dostupnost: Obvykle až týdny. HOMELITE HBC SJS vrchní díl náhonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky