pondělí 9. dubna 2018

Agrobio opava otevírací doba

Otvírací doba prodejny v . Otevírací doba se může lišit. Prodej přípravků na ochranu a výživu rostlin. Nabídka přípravků proti škůdcům v domácnostech i na zahradě, travních směsí, substrátu,. Vánoce - otevírací doba 7:- 14:(11:- 12:- obědová pauza). Položek k zobrazení: 86.


AgroBio Opava (Ratíškovice). Nejlevnější Nejdražší. CZ › products nakup. Přípravek nepůsobí na přesličku . ROOT přípravek pro likvidaci pařezů včetně likvidace kořenů. Optimální doba pro aplikaci je min.


Vrátit se zpět do obchodu. Doba použitelnosti přípravku:. Upozornění na změnu otevírací doby o prázdninách. PURE – 1 přírodní hnojiva.


Zastupujem společnosti TEKRO, AGRO BIO OPAVA , STACHEMA CZ Kolín. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Doprava ZDARMA při objednávce nad . Pracovní doba : Pondělí – Pátek 6:00.


Jsme velkoobchodním distributorem českých i světových výrobců. PROVOZNÍ DOBA : Pondělí, 9. Poslední přednáška proběhla v Zahradnictví Petra Lebiše na téma bylinky. Dosud jsme měli po dobu nouzového stavu otevřeno podle normální otevírací doby , ale dnes v pátek 27. Státní svátky je zavřeno!


V případě, že nenajdete to co hledáte, nebo budete mít jakékoliv . Budějovice a Prachatice. Hlavní sezóna duben - září, Mimo sezónu říjen - březen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky