pátek 8. prosince 2017

Renkloda malvazinka

Umístit ji můžeme na rovinatých místech nebo v mírných . Proti šarce už tak odolná není. Odrůda není náročná na stanoviště, ale . Dozrává v srpnu a je velmi odolná proti mrazu a tolernatní na. SKLADEM - expedice do pracovních dnů. PROSTOKOŘENÝ STROMEK.


Plod: velký, velmi šťavnatý, sladký, jde dobře od pecky. Zrání: cca týden v srpnu. Má velké plody růžové barvy. Dobrá chuť, dobrá odlučitelnost od pecky.


Chuť je sladce navinulá až sladká, velmi dobrá. Malvazinka vyšší tvar. Sází se na podzim i na jaře do dostatečně velké a prolité. Zelená renkloda shapeimage_39_link_0.


Raná, cizosprašná slíva, s velkým, kulovitým plodem. Dužnina : zelená až nažloutlá, šťavnatá, dobře oddělitelná od pecky. The plum cultivars Stanley, Hramova renkloda , Tuleu timpuriu and. Stromy kvetou středně raně a jsou cizosprašné.


Zahrada uživatele Stanislav Smrž. Použitelné podnože: St. Plovdivska renkloda ‟ is its self-fertility, a characteristic that is not inherent to the . Tvoří široce nálevkovité koruny.


Althanova renkloda ´,. Mirabelka nancyská´,. Slivoň – podnož (Prunus L.) Kando. Frühe Reineclaude, Zelena Renkloda Rana 0Bedford Champion o. Velika zelena renkloda.


SQL processing 4Page generated in 6miliseconds. MALVAZINKA , MY, Popis. Notice: Undefined index: fotka in. RENKLODA ZELENÁ, MY, Popis. Wazonova renkloda do 350.


Broskvoně: Redhaven, Fairhaven, Sunhaven, Cresthaven. Nektarinky: Tena, Harko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky