středa 13. prosince 2017

Hliníková pergola

K dodání do pracovních dnů od objednání. Klasická hliníková pergola ! Střechu této pergoly může . Moderní pergola , která vás zbaví rozmarů počasí. Pořízením kvalitní hliníkové pergoly získáte ochranu nejen před slunce, ale i deštěm a sněhem.

Sleva do konce března. Naše nejprodávanější pergola Eva. Dodáváme hliníkové pergoly se stahovací střechou. Prohlédněte si hliníkové pergoly v akci.


Vyniknou u rodinných domů i . Elegantní hliníková pergola Gutta lze použít nejen jako zastínění terasy či verandy, ale také jako přístřešek pro auto (carport). Zastřešení pergoly je tvořeno čirým .

Jako základní konstrukční prvek hliníkových pergol STANDARD LINE je použitý hliníkový profil čtvercového tvaru o . Tím, že si pergolu namontujete sami ušetříte další peníze. Pergola je vyrobena z . Top Class model range is the name of elegance and sophistication. The advantages of aluminum pergolas Top.


Cubola je jedinečná hliníková pergola pro náročné zákazníky. Zaujme především možností naklápění zastřešení. Díky tomu je vhodná i pro zastínění nízkého . Zase nemůžete vyjít na terasu, protože byste zmokli? Ještě si nemáte pod co v létě sednout na kávičku?


Máme pro Vás novinku . Je navržena v minimalistickém designu . Volně stojící hliníková pergola s lamelami s inovativním a čistým designem. Super bioklimatická pergola. Popis: Akce sleva na hliníkovú pergolu Aluminper.

Hliníkové lamely lze orientovat od 0° do 130°. Potřebujete zastřešení terasy? ALUMINPER nabízí kvalitní bezúdržbové hliníkové pergoly v odstínu dle vašeho výběru. Posuvná pergola je vybavená ovládateľnou zhrňovacou strechou, ktorá Vás chráni pred nepriaznivým počasím i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky