středa 25. října 2017

Skleníky tobiáš

Skleníky tobiáš

Surrounded by nature, Wellness Hotel Bozeňov in Zábřeh offers a restaurant and a spa area with sauna , hot tub and steam bath. Máte vybranou podkategorii Sauna. Zkuste se podívat o úroveň výše do kategorie Wellness. Jen u nás poznáte sílu wellness, pravé sauny a dokonalého zchlazení v ochlazovacím bazénku.


K dispozici jsou finská sauna , whirlpool a parní lázeň. Plavecký areál Zábřeh. Občerstvení nabízí bistro Barča. Free WiFi is available in all . Nenašli jsme žádné obchody s nábytkem. Můžete se ala podívat na všechny . Krytý bazén a sauna , Zábřeh místo pro sport i odpočinek.


Kontakt Sauna Provozní doba: PO – SO 16. Městský plavecký stadion Lužánky. Bazén Evžena Rošického- Sauna. Veškeré potřebné informace o sauně v Zábřehu.


Skleníky tobiáš

Hledáte, kde je sauna v Zábřeh ? Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral. Letní koupaliště m víceúčelový bazén s atrakcemi, dětský bazén s tobogánem a . Restaurace v objektu. BAR (denní bar, lobby bar). Congress Hotel Ostrava - Ostrava - Zábřeh - sauna CLARION Congress Hotel . SAUNY A WELLNESS, TAK TROCHU JINAK. Tak trochu jiné teplo, tak trochu jiný relax.


Saunu s Vámi vybereme, navrhneme . V plaveckém areálu je k dispozici velký bazén m, parní lázeň, vířivka Whirpool , sauna , fit klub, občerstvení. Po domluvě možnost zajištění plavání batolat, . Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Zábřeh. V blízkém okolí můžete navštívit: Hřebčín Albertovec (5km), Letiště Aeroklubu Zábřeh (3km), Golfové hřiště Kravaře (5km), Golfové hřiště Šilheřovice (12km), . Rodinná sauna v Ostravě, sauna Triáda v Ostravě. Nabízíme finskou i parní saunu!


Skleníky tobiáš

Sauna Triáda patří mezi nejnovější sauny v Ostravě! Privátní vířivka a infra sauna pro veřejnost v Šumperku. Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce. Soukromé wellness v Šumperku. Welness je nadneseny termín pro jednu studenou výřivku a saunu.


Looking for a Zábřeh Hotel?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky