úterý 10. října 2017

Krájení cibule bez slz

Hlavnou činnosťou našej firmy je výroba a predaj sáun , infrasáun a rovnako aj celých wellness centier. Výroba kompletnej sauny na kľúč. Vyrábíme sauny externí, inerní i sauny pro veřejné prostory.


Více jak desetiletá tradice bez . Originální výrobek vhodný jak do Vaší soukromé sauny , tak do wellness zařízení. V naší nabídce naleznete sauny.

Prodej, výroba sauny. Plánovanie, výroba kompletná realizácia priamo od výrobcu sáun. Pro náročnější zákazníky nabízíme výrobu infrasaun a saun na míru. Sauna sauny na mieru. Pokud jste si nevybrali z nabídky typizovaných saun , zhotovíme Vám infrasaunu, finskou . Již nějaký čas se pohybujeme na poli výrobců finských a kombinovaných saun.


Naše sauny vyrábíme především z červeného kanadského cedru, protože s tímto. Vyberte si mezi širokou nabídkou saun k realizaci nebo si ji můžete postavit úplně sami.

Navíc vám objednanou saunu dopravíme a smontujeme zcela ZDARMA! Při nákupu sauny od nás nabízíme: - stavba sauny na klíč. SAUNY A WELLNESS, TAK TROCHU JINAK. Tak trochu jiné teplo, tak trochu jiný relax.


Finské sauny na míru vyrábíme profesionálně již let. Za dobu naší činnosti jsme zrealizovali veřejné a domácí finské sauny pro mnoho provozů. Zakázková výroba , možnost jakékoliv konfigurace na přání zákazníka.


Volba dřeva, rozměrů, typů kamen, dveří, barvy,. Každý výrobce dveří může nabízet jinou tloušťku dřevěného rámu. Můj tip proto zní – tloušťku rámu vybírejte tak, aby byla stejná jako nosný hranol konstrukce . Jsme výrobce a prodejce luxusních finských saun. Naše hlavní činnosti spočívají ve výrobě saun na míru a prodeji typizovaných kvalitních saun Espoo a Domo. Na zakázku vyrábíme lavice do sauny.


Položek k zobrazení: 1. Kombinované sauny na míru - zakázková výroba. Pokud Vás neoslovila nabídka typizovaných kombinovaných saun , obraťte se na. Chcete-li najít skvělý způsob uvolnění a příjemného relaxu po náročném dni, naše sauny jsou tím nejlepším, co potřebujete!


La Provance 2-francouzského premiového výrobce FRANCE SAUNA je navržena až.

Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky