pondělí 23. října 2017

Jak poznat ze dozral meloun

Melounová sezóna je za dveřmi. Naučíme vás, jak poznat zralý meloun , který bude plný chuti. Existuje celá řada triků, jak v obchodě poznat zralý a sladký meloun. Mnozí lidé tvrdí, že v momentu, kdy je meloun zralý, je zaschlá stopka, případně už začíná pomalu usychat další část rostliny.


Právě takový může být meloun , který si můžete zakoupit v letních měsících v. V případě, že máte to štěstí a pěstuje melouny na zahrádce a dodrželi jste. Nejlepší radou pro záhrádkáře je označení melounu, který dozrál jako první a po pěti . Abyste se vyhnuli zklamání z nezralého ovoce, máme pro vás tipy, jak zaručeně poznat zralý meloun. Prozkoumejte bříško melounu.


Spodní strana melounu, tzv. Sazenice má i další květy, ale ty se nevyvíjí, počítám, že další se udělá až . Chybu neuděláte, když si ho dáte tam, kde vyrostl a dozrál. Jak poznat zralý meloun ? Ale vraťme se k melounu vodnímu. Pokud jej nekupujeme celý, prostě to poznáme vizuálně . Ale jak poznat zralý meloun ? Bledé místo na melounu neznamená, že meloun nedozrál.


A to je právě ten problém, že meloun dozrál někde ve skladu. Otázka: Dobry den,prosim o radu,stale mam ve skleniku meloun vodni a jeste neni zraly, do jake. Někdy se však může stát, že meloun dozraje, aniž je stopka zaschlá.


Je vidět, že není zralý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky