pátek 13. října 2017

Finská sauna

Finské sauny, infrasauny, komerční a domácí sauny. Sauna legend slider . Vaše prvotřídní finská sauna německé výroby ze severského smrku bude mít otevřeno hodin denně. Do sauny to budete mít doma jen pár kroků.


Jsme jediným autorizovaným dovozcem v ČR tradičních finských výrobků Harvia.

Nejširší výběr produktů skladem. Na rozdíl od infrasauny finská sauna pracuje s vyššími teplotami. Lze o ní mluvit vyloženě coby o potírně. Nedílnou součástí sauny jsou kamna doplněná o . Příprava na saunování, délka pobytu v sauně, poloha při saunování a jak se správně saunovat. Teplota vzduchu ve finské sauně se pohybuje . HotStonnes -rašelinové zábaly -Ruční lymfodrenáže -Dornova metoda.


Rezervovat finskou saunu.

Provoz pouze na objednávku - min. Ohřátí těla nad normální tělesnou teplotu je. Již po staletí je oblíbeným způsobem relaxace. Finská sauna je historicky nejstarším typem sauny vůbec. A nejen to, má totiž obrovský vliv i na vaše zdraví.


Intenzivním pocením se z těla odstraní jedovaté látky. To je ta správná volba - přijďte si náš vyzkoušet! Krásné prostředí, klidná atmosféra, čistota samozřejmostí. Jedna z nejstarších přírodních technik přinášející zdraví a uvolnění.


Kombinace malé uzavřené místnosti a horkého vzduchu s minimální vlhkostí a . Klasická finská sauna je ověřeným receptem na dokonalou regeneraci celého organismu. Pozitivní účinky: uvolnění . December out of order for technical reasons. Mezi pozitivní účinky pobytu v . I proto má saunování výrazný vliv na tzv.


Domácí finská sauna představuje zdravý životní styl. Pobyt v sauně má blahodárný vliv na lidské zdraví.

Teplo uvolní svalové, ale i psychické .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky