úterý 18. prosince 2018

Solná koupel

Solná koupel

Jaké druhy soli zvolit? Nejvhodnější je sůl z mrtvého . Připravte si solnou koupel z 2milionů let staré soli. Detoxikuje, zjemňuje a hydratuje.


Solná koupel

Příjemná teplá koupel je lékem sama o sobě. Prohřívá ztuhlé svaly a . V článku naleznete popis procedury solná detoxikační koupel včetně detailního postupu a všech souvisejících doporučení. Sůl je v koupeli jednou z. Solná lázeň neježe krásně prohřeje, působí také pro klidný a . Kůže by se neměla během . Přírodní přípravky určené pro vaše pevné zdraví. Pro solné koupele se nejčastěji používá drcená Himálajská sůl, drcená na kousky velikosti – 5mm, ale může se používat i jemně mletá. Očistné a relaxační účinky snadno regulujeme poměrem vody a soli.


Koupel je vhodná i pro suchou pokožku. Léčebná a regenerační solná mořská koupel. Pravidelná minutová koupel teplá cca 38°C . Po solné koupeli bude pokožka chodidel zjemněná a vyživená. Tato sůl pro koupel nohou obsahující . AROMATERAPEUTICKÁ SOLNÁ KOUPEL - levandule (5G). Revitalizující SOLNÁ KOUPEL - smrk - eucalyptus (550g).


Solná koupel

Solná koupel účinně odstraňuje pocit únavy a tíhy nohou. Jeho svěží, výrazná a přitom uklidňující vůně pomáhá oživit náladu a pozitivní náhle potlačuje . Má osvěžující a antiseptický účinek a skvělé relaxační působení. Malý veršík, ale pravdivý.


Nesmí to ale být ledajaká sůl. My doporučujeme solnou . Joik - Chladivá solná koupel na nohy s mátou. Temporary unavailable. Parafango Mobilizace periferních kloubů. Fyzioterapie Fyzioterapie v bazénu.


Solná koupel

Něžná koupel , která provoní Vaši pokožku růžovou vůní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky