pondělí 17. prosince 2018

Jak se zbavit sametky podzimní

Mečík je jedna z nejznámějších u nás pěstovaných hlíznatých rostlin. Klasické jsou mečovité listy a klasovité květenství. Pocházejí z jižní Afriky, některé ale i ze.


Freshen Up Your Porch cassiebustamante 32. Old Milk Can And Flowers tracys- trinkets-treasures 33. Rake Head Wreath misseffiesdiary 34.

Mečíky pěstujeme také kvůli kráse květin ve váze. Lodyhu odřízneme nožem. Jak se starat o rostlinu určenou k řezu. Vedle krásného květu by pěstitel měl usilovat.


Květy jsou bílé s tmavě . Vyrostly mi krásné mečíky , co až odkvetou? Návod na pěstování a skladování mečíků. Mečíky vysazujeme na slunné stanoviště, chráněné proti větru.

Půda má být lehčí, nejlépe . Motto: Jestliže je růže královnou květin, mečík je jejich králem. Ideální stanoviště je slunečné. O pěstování gladiol čtěte více. Gladioly - mečíky - jejich obliba stále roste. Mečíky neboli gladioly jsou květiny s nádherně velkými květy.


Pěstování mečíků je snadné, při dodržení několika zásad vás krásné květy neminou. Mečíky , jinak také gladioly, není třeba popisovat, patří totiž . I zde je třeba znát požadavky pěstované rostliny, dbát na ně a vytvářet nejpříznivější podmínky. Základy pěstování glagiol.


Více o pěstování , moření, výsadbě, řezu a přezimování na mém videu. KOMENTÁŘ K VIDEU: GLADIOLY, MEČÍKY. Mečík opěvoval ve své básni Gottfried Benn, který jej přirovnal k pestrým ozdůbkám přírody. Při správném pěstování dorůstají do výšky až metr a půl.


Jediná rostlina vytvoří v hroznu patnáct . Přestože dnes známe mečíků přes dvě stě druhů, pěstují se jen některé. Jsou to jedny z nejkrásnějších cibulových květin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky