pondělí 18. června 2018

Univerzální nůžky fiskars

Univerzální nůžky fiskars

Tento multifunkční nástroj dosáhne na vrcholky stromů a hustých keřů bez nutnosti použít . Nejsou určeny ke stříhání stromků. Disponují otočnou hlavou, délkou metru a hodí se pro větve o . Používá se s teleskopickými. Olof Bäckström a Olavi Lindén.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vnější délka, 2mm, 1mm, 2mm. Obrázky pro produkt . Víceúčelový nástroj pro střihání větví s vynikajícím přístupem do koruny stromů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Speciálně vyvinutý způsob broušení čepelí zajišťuje vysoce přesný střih a udržuje . Menší sestrou těchto nůžek jsou prodloužené univerzální nůžky , jejichž transportní . Střihání stromů je nyní snazší díky těmto vynikajícím nůžkám.


Odolné nůžky na každodenní používání v domácnosti. Fiskars Classic univerzální nůžky pro leváky. Ergonomická madla z komfortního černého plastu Délka nůžek : . Ideální pro řez větví do průměru mm. Tyto nůžky nejsou určeny pouze pro použití v domácnosti. Dají se s nimi střihat a upravovat i rostliny na . Vyrábí se ve dvou variantách.


Univerzální nůžky fiskars

Univerzální nůžky pro stříhání papíru, folií a tkaniny. Tlak na ně je potom . Přítlak čepelí jde nastavit středovým šroubem. Nůžky jsou určeny pro . Mám dotaz k produktu. Kategorie: Záhradní nářadí FISKARS.


Skladem, odesíláme ihned. Snažíme se, abyste mohli ještě lépe vychutnat nádherné chvíle, které strávíte při svých . Pro střihání květin a rostlin. Střižná síla je 12x větší.


Univerzální nůžky fiskars

Zahradní nůžky pro péči o rostliny a květiny s profilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky