pátek 22. června 2018

Potápění liberec

Průvodce světem potápění - potapěčské kurzy pro zkušené i pokročilé potápěče, potápění v zahraničí, kurzy a škola potápění. Půjčujeme potápěčské vybavení. S potápění ve věži objevíte kouzlo ponoru ve velkých hloubkách. Naučíte se pracovat s přístroji a vyzkoušíte si sestup do hloubky metrů.


Darujte hračičkovi kurz potápění ! Svět pod hladinou je náááádherný a podvodní zážitky jedinečné.

Nejlevnější potápěčské, plavecké, šnorchlovací i freedivingové potřeby. Ochutnávku potápění si užije každý objevitel. Ochotně a odborně Vám poradíme s výběrem. Zboží skladem budete mít do hodin . Liberec , Českolipsko a Jizerské hory.


Kurzy „ Mořské panny“. Zajišťujeme kurzy potápění a školení potápěčů začátečníků. Nabízíme technické a instruktorské kurzy a freediving.


Prodej a servis potápěčské techniky, podvodní fotografie, kurzy a škola potápění , zájezdy, internetový obchod.

Instruktoři potápění firmy Snakesub procházejí pravidelnými zdokonalovacími kurzy a podstupují náročné psychologické testy. Děláme sport dostupnější. Zajímá vás Potápění v Liberci? Pak jste tady správně.


Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . Soustředění je určeno pro úplné nováčky ve věku od 14ti let. Akce se konná pod záštitou a vedením.


Liberci uskutečnilo Mistrovství světa v orientačním potápění. Every Thursday - 17:-18:30. It is included in the Aqupark-entrance fee!


Závodníci kategorií B, C, a E byli . Page about very interesting sport. The most interesting photos and the. A hned popisuje, jak se dostala k potápění.


Byla jsem na dovolené na Maledivách a tam mě zaujali potápěči, jak si prohlíželi fotky z potápění , . Bazar sportových potřeb. Charakter akce: Místní.

Inzerát ploutve na potápění - nastavitelná vel. Popis: prodám ploutve na potápění vel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky