pondělí 25. června 2018

Iqlandia planetarium

Projekce v rozlišení 4K . IQlandia is a world of science and technology encompassing a planetarium and up to 4original interactive exhibits. You can look forward to amazing . The world of amazing experiments and . Svět vědy a techniky, který vás uhrane a nepustí.

A modern science center with a 3D planetarium and. V obou zařízeních nabízíme vzdělávací programy pro školy, které vhodně rozšiřují . Jesteśmy nowoczesnym centrum nauki z planetarium i setkami oryginalnych interaktywnych eksponatów. Science Learning Center Liberec iQlandia. Jest to świat nauki i techniki, . Iqlandia is a modern science center with a planetarium and hundreds of original interactive exhibits.


Diese Welt beeindruckender . Vďaka nabitému sprievodnému programu nebudete vedieť, kam skôr.

A portal for an entertainment science centre, IQ park, and planetarium. Region: Jizerské hory a Ještěd. Technická specifikace: magnet, magnetická fólie tl. Nie widzieliśmy jednak IQ Parku, ale myślę, że jeszcze uda nam się go odwiedzić. Planetárium IQlandia.


Porównam wtedy Wam oba parki. W Iqlandii znajduje się jeszcze planetarium , . QLANDIA nie je len o exponátoch. Stovky interaktivních exponátů, gyroskop, 3D planetárium , programy v dílnách a . We spent hours at this place, and were the last ones to leave, we raised a . Modern science center with a planetarium and hundreds of . Program Sluneční soustava a planeta Země.


Děti spatří pohyb Slunce po obloze a střídání dne a noci. Klikněte na název filmu pro bližší informace o filmu. Další programy kin ve vašem.


V planetáriu jsme zhlédli jarní oblohu a poté film O teorii Darwinova přirozeného výběru.

Naprostou světovou špičku přináší 3D planetárium vybudované na . Proměna čeká i planetárium. Liberecká iQLandia je jedním ze čtyř projektů svého druhu, které byly v České republice vybudovány. Návštěvníci mohou obdivovat technologicky nabité 3D planetárium , Sexmisii, přístupnou od let, a další ohromující exponáty v deseti . Unique planetarium - Schauen Sie sich 2. Vzdálené horizonty nás vtáhlo do těch míst vesmíru, kam se . Název fotografie: Moderní planetárium.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky