čtvrtek 14. června 2018

Anturie zelené květy

Anturie zelené květy

Ty ale po určité době odkvetly a narostly nové. Problém je v tom, že narostly ZELENÉ a ne a . Pokud anturie nechce kvést, může být příčinou buď . Mar Atypické květy a leskle zelené listy, to je stručná charakteristika exotických rostlin pocházejících z pralesů ve Střední a Jižní Americe. Anturie - zelené květy - Poradte. Nov Květ anturie většinou dorůstá vejčitého, elipsovitého nebo kopinatého tvaru v krásných výrazných barvách. Dříve u nás byla k dostání spíše . Feb Neroste ale květy , protože byste na nich vytvořili nevzhledné skvrny.


Anturie zelené květy

Od března do října anturii jednou za dní přihnojujte plným tekutým . Výběr anturie je čistě na vás,. Feb Potřebujete kolem sebe zeleň ! Toulitky patří mezi dlouhodobé ozdoby domova, neboť každý jejich květ vydrží až několik týdnů, . Na úzkých stoncích má velké tmavě zelené listy srdcovitého tvaru a velmi nápadné květenství červené, růžové nebo bílé barvy. Květ tvoří barevný voskový toulec . Barva květu ‎: ‎krémová, růžová, červená Náročnost na pěstování ‎: ‎středně Doba květů ‎: ‎leden, Únor, březen, duben, květen,. Pro plné a tmavé vybarvení potřebuje velmi světlé místo bez přímého slunce, teplotu celoročně pokojovou. Jan Květy anturií určitě nejsou nudné, naopak extravagance jim chybí jenom málokdy.


Jejich vynikající vlastností je dlouhá životnost. Dec Mezi květiny k řezu i do květináče patří i nádherné exotické anturium. Anthuriufloraison et entretien. U anturie se květ nazývá toulec. Květy jsou červené, světle zelené , růžové nebo bílé případně i purpurově fialové.


Anturie zelené květy

Toulitky mají své drobné květy rozprostřené v palicovitém květenství s. Jsou bílé , zelené , červené i namodralé, podlouhlé nebo vejčité a obsahují dvě až čtyři . Mar Květy toulitky neboli anturie určitě znáte z květinářství, kde se z nich vážou. Jiné barevné odstíny květů , jako je oranžová nebo zelená , jsou na . Díky křížení mohou být tyto květy v barvě od zelené , přes růžovou, až po temně. Krom pěstování klasicky, v květináči, lze antúrie pěstovat i jako epifytní . Exotická kytice anturií doplněná zelení je vhodná pro jakoukoliv slavnostní příležitost.


Původem této rostliny jsou tropické oblasti Ameriky. Aranžmá je vytvořeno na položení. Květiny jsou přímo z Holandské květinové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky